Efex Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Z naszej naszej - wszystkie duże szczupaki jak na razie złowiłem w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Efex wymiatasz grunt to dobrzy koledzy pozdrMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Remku - jezior zatrzęsienie, grzechem byłoby na jednym gnić Pozdrowienia i może do zobaczenia? Super. Nie często tam bywam więc ... będzie ciężko ale kto wie??? Może przy okazji jakiegoś dłuższego wyjazdu zamiast przez ... wskoczę w bok i podjadę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Zmiana łowiska i sobotnie około 80 , fotka pod słońce .Patyk shimano speed master 2,70 , kręcioł dragon z linką dragon,przynęta kopyto relax 4 z ołowiem 25g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Grubiutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Trzeci na muchę Mucha produkcji kolegi z forum - LadyD - dziękuję, spisują się super! Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Wobler-super!No i jak dawał ostro na muchówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Maćku wszystko co weźmiesz w dłonie zamieniasz w szczupaki Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Pięknie łowisz MaćQ - gratulacje.Podwójne za to, że wymuszony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Szybko ,, ogarnałes ,, szczupaki nowym sprzetem. Gratulacje. Za kazdym razem jak wracam, mysle ze to moze juz ostatni raz w tym roku. Jednak nie..Od pieciu tygodni ,, slecze ,, nad niewielka zatoczka jeziora.O swicie pełno drobnicy przy powierzchni, atakowane przez okonie. Nizej szczupaki...atakowane przeze mnie . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Ja tak samo myślę... Dziś znów pojawił się lód Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 U mnie tez. Czyzby to juz naprawde ostatni raz w tym roku Ostatni tydzien byl naprawde sympatyczny. Tylko to moje ,, wislane zboczenie ,, w prowadzeniu gumy. Opad - podryw, opad podryw. Juz sie na tym zlapalem. Ale jesli jest ryba w łowisku, to musi ,, zjesc ,, taka ,, cwana ,, gume. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nieźle sobie poczyniasz Ja na następnej wyprawie spróbuję już trochę spinna, siedzą dużo niżej niż jeszcze 2tyg temu. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Marcel gratuluje pięknych szczupali, mogę się założyć ,że to na pewno nie Twój ostatni w tym roku:) nie wytrzymasz....:)Tak na pożegnanie listopada 30.11..pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jaco78, świetne zdjęcie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Fajna rybka i ładna fotka - stylem przypomina @Zanderixa - zgadłem? Pozdrawiam Efex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Nie zgadłeś..... ale to komplement:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Na muchę nie było szans, a łowienie nie przypominało łowienia, tylko zmaganie się z falami Jednak znalazło się przez chwilę zaciszne miejsce i coś pukało Fenwick HMG do 1oz, penn battle z plećką 15lb no i RELAX Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ładny szczupak mistrzu !!;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Maćku nie pływasz chyba sam,ktos Ci robi zdjęcia?U mnie dziś 76cm ale brak cyfrówki na pokładzie i nie pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Tak pływam z kompanem, dziś 7:1 dla mnie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Maciek szczerze i zdrowo zazdroszcze takich wyników Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Gratki Maciek. A u mnie już od trzech dni okres ochronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Fajna rybka i ładna fotka - stylem przypomina @Zanderixa - zgadłem? Pozdrawiam Efex Ta ,, ekipa ,, ma swoj niepowtarzalny styl...Pozdrawiam zachodnie krance RP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Piekne rybki Panowie!A MY JUTRO ZNOWU NA RYBY I TAK 5 DNI !!!!!!!! Zobaczymy czy da sie cos wiekszego wyciagnac od mojego rekordu!!!Ekipa przylatuje BARDZO MOCNA,wiec chyba cos tam sie uwiesi !Mega Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi