Damian111oneeleven Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 przepiękne szczupaki, ten drugi jak się fajnie nastroszył do fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ta druga fotka - pyszności!!! Komu gratulować bardziej? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 U mnie, moje dwa najlepsze łowiska zamarzły 3 dni temu, a TU takie kaczuchy ! Idę pokręcić multikiem do salonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Dzięki Arku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Piękne, a ta druga fota wymiata! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 par excellence proszę ja Was do kalendarza z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Piękne!!!Kalendarz już w produkcji więc ... na następny Ile miały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zanderix u mnie właśnie mają te same pijawki co na brzusiu Twojej Zdzisławy - na 3foto. Niektóre mają nawet po kilka-kilkanaście. Zastanawiałem się, czy im to nie przeszkadza? Jutro atakuję, ma wiać więc nici z muchowania, ale zapoznam może jakiegoś z 19cm 4playem, bo znalazłem jeszcze 2 pod biurkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 rybak176 - jesien zawsze jest najlepsza...i pijawki o tym własnie swiadcza. Symbioza, symbiozaGumo - przetłumacz swoja wypowiedz, nie bardzo rozumiem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Gratulacje dla Sławka i dla Zanderixa.Kurczaki szkoda, że nie mogłem Wam towarzyszyć na kolejnej wyprawie The North Pajk Series .Piękne te zembolce i te pijawki Sławku pozdrawiam,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Panowie rewelka, wielkie graty dla Was. Rybki piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Hmm, lepiej nie bede probowal przetlumaczyc bo moze sie i skonczyc tlumaczeniem tlumaczenia... W skrocie telegraficznym brzmi to tak: Tak trzymać Panowie! Tlumaczenie mogloby wyjsc jak to widac na zalaczonym obrazku - tlumaczylimy sobie <_< ...jeden mial byc spokojny, drugi mial niezwlocznie puscic 1go...porozumienie jak to czesto bywa, zostalo zawarte polowicznie... . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Piękne!!!Kalendarz już w produkcji więc ... na następny Ile miały? 89 i 94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zajefajna fota....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Piękne zdjęcia chłopaki Gumo ,trzeba przyznać, że te ucho od czapy dodało pikanterii tej całej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 To prawda, mi też się podoba, fotka @Gumofilc, dziwna mimika twarzy , spowodowana chyba niesfornym szczupakiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Gumo,Komentarz i zdjęcie - pierwsza klasa! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Super rybki PanowieGratuluję Mój troszkę mniejszy ale też już fajna rzeczna rybka:)Przynęta-swój kawałek drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Piękna ryba, Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 jeden mial byc spokojny, drugi mial niezwlocznie puscic 1go...porozumienie jak to czesto bywa, zostalo zawarte polowicznie... To chyba z samowyzwalacza, bo jakos nie kojarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 No z samo...samo...sie wyzwolil... Dziekuje wszystkim za dobre slowo... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Gumo czy to jest polska ryba? gruba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 @bobesku gratulacje, fajny szczubeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Gumo czy to jest polska ryba? gruba...Bez dokumentów była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Może to zakamuflowana opcja niemiecka? Grubaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi