salmon1977 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 niemiecka Wszystko na temat <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Co za różnica? Piękna ryba i tyle ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wrzucę fotkę bo wątek wypadnie z pol position . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Bestia z wielkim łbem . Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Kawał szczupaka, gratulacje wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 ile miala ta PIEKNOSC!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nie było miary.Tylko fotka i do wody. Dzierżawca wody pilnie sie przyglądał. Ale myślę że meterek został przekroczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Piekna ryba Panie Nurek!Naprawde kawal szczupaka.Metr to ona skonczyla dobrych pare lat temu Swietny szczupak! Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nie było miary.Tylko fotka i do wody. Dzierżawca wody pilnie sie przyglądał. Ale myślę że meterek został przekroczony ...myślę, że minimum 10cm możnaby jeszcze dołożyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wrzucę fotkę bo wątek wypadnie z pole position Brawo!! Już pewnie siedzą glęboko, bo zmroziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Dzierżawca wody pilnie sie przyglądał. To pewnie się zdziwił jak wypuściłeś Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wiesz Daniel jak jest raz podpadnie się dzierżawcy i żegnaj. I tak powinno być ! A tak na marginesie te są bardziej wybarwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Piekny okaz Diverek...W przyszłym sezonie dobiore sie do takich mam nadzieje...Tymczasem ostatni szczupak tego udanego sezonu. Piekne branie w toni na rippera podazajacego ku dnie.Po zacieciu wir na powierzchn. Rozpedzona ryba stawia sie pionowo - ogonem nad wode ( wspanialy widok ) i pozniej jazda do dna. foto samowyzwalacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Marcel miłe zwieńczenie sezonu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witaj, super szczupak Ja zastanawiam się czy płynąć - jutro ma lać deszcz, niby ze śniegiem, byłem na dworze czuć już dość mocno mróz - może już lód będzie Obym nie przegapił swojego ostatniego wypadu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dzieki Bartku.Macku- jedz!! Choc juz ,, szkiełko ,, moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jeszcze po Swiętach będzie ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jeszcze po Swiętach będzie ciepło... Oby Byłem, widziałem. Całe w lodzie i papce śnieżnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie tracmy nadziei. Jakby styczen byl cieply, to znam takie miejsca gdzie wolno szczypaka lapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie tracmy nadziei. Jakby styczen byl cieply, to znam takie miejsca gdzie wolno szczypaka lapac. U nas sandacze na wodach morskich to do marca/kwietnia wolno łowić,z tym że ja osobiście tego nie robię,jakoś mi to nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 jakoś mi to nie pasuje.Rozumiem, rzecz gustu. Szwedom na przyklad to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 No i puściło.... Uploaded with ImageShack.us ALE TRZEBA JESZCZE WALCZYĆ! Uploaded with ImageShack.us Kijek Fenwick HMG do 1oz 198cm, Penn Battle 3000, PP 20lb, no i kopyto RELAX SHAKER 4cale Kijek do 1oz a nie ma jakichkolwiek problemów z takimi rybkami... Na szczupaka mój nr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Hehe dobrze wiedzieć że nie tylko Ja jestem czubek Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Hehe dobrze wiedzieć że nie tylko Ja jestem czubek Gratulacje Dobrze prawisz, jeden łowi jazie w śniegu (Ciebie mam na myśli ) drugi łódką (lodołamaczem) wybiera się na szczupłe i co najważniejsze, z sukcesem. Gratki dla Was obu Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wypad testowy kija i nawet ryba zawinęła wobka.A lało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi