Marcel Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Pięknie @Marcel - gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ...i nie opusciłem forum Spróbowałbyś! Marcel a one tak z marszu łowione? Z brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Od 3 miesiecy zdaje szczupakowe kolokwium. Gratuluję zaliczenia kolokwium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Gratulacje dla wszystkich łowców pajków Cętkowany brunet wieczorową porą... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 O ładniutki! Polskie barwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 O ładniutki! Polskie barwy?Dzięki!Rodzimy, odrzański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Tasiek - widzę tam przypon! To Wy łowicie z premedytacją szczupaki? Myślałem, że boleń, kleń, jaź i sandacz - 100 % czasu Jak widać, byłem głupi, i na szczupaki można znaleźć czas(i rzecz jasna umiejętności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Pogoda i stan wody w Odrze nie sprzyjały wtedy połowom jazi, kleni ani boleni, więc trzeba było na ciężko szukać sandaczy a że szczupawów sporo...Sam rozumiesz lepiej dmuchać na zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ...i nie opusciłem forum Spróbowałbyś! Marcel a one tak z marszu łowione? Z brzegu? Czesc Remku jak wiesz, nie da sie łowic tyle ryb z przypadku.Pierwsze kilka wyjazdow to klasyczne ,, frycowe ,,.Jednak dokopałem sie do szczupakow z brzegu.Piekne zalesione jezioro, a ryby zajeły dno, tam gdzie nababrał człowiek. Kiedys spławiano tam w jednym miejscu drzewo.Dno wiec usłane jest dziesiatkami, a moze setkami swierkowych bali.Niektore wystaja nawet na powierzchnie niczym spławiki. Głebokosc od 4 do 15 m. Tak mi sie wydaje. Łowie tylko wachadłami. Nic innego tak nie wywabia ich z pod tych batonow. Nie sadziłem ze bede w zyciu jeszcze tak operował wachadłem.Wspaniale sie nimi łowi. Trzeba byc bardzo skupionym i skoncentrowanym. Praktycznie chwilowe gapiostwo konczy sie rwaniem. Kazdy model blachy mam rozpracowany w ile sekund dotyka dno Łowienie to klasyczna ,, piła ,, tuz nad dnem. Brania sa fantastyczne. To trzepniecie jak rzecznego, złego sandacza, kwitowane mocnym zacieciem i zapasami do gory. Bran nie jest zbyt duzo. Srednio 1-3 na dzien.Jedno miejsce mam na wobler. To wypłycenie na 4m z kilkoma swierkami na dnie. Kilka juz z tamtad wyjałem. Dookoła głebia.Reasumujac, walcze dalej. Nawet dla jednego brania na dzien.Jednego złowiłem juz dwukronie. Najwiekszego, jak sadze, nie wyjałem. Przez 3-4 min robił ze mna co chciał na dnie. Wybrał mi z 10 m linki ze szpuli, na beton dokreconej. Potrzasał łbem jak wieprz. Schował sie za jakims konarem, co czułem na plecionce. Wypiał sie po nast minucie. Zwinałem błystke. Jak na złosc wział 1-2 m nad dnem mała blaszke. Takiego mojego testera głebokosci z mini kotwiczka Czasem własnie stosuje taka mini wachadłoweczke do rozpoznania kawałka dna. Teraz juz bez kotwiczki. Jeszcze ją znajde. Jeszcze sie pomyli. Łowie plecionka sufix martrix pro 0.23.Shimano technium 4000 Magnesium ( japan )podpietym do 9 Abu z cw 40gr. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Marcel, bardzo ładne krokodylki... te długie, chude sa pięknie ubarwione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Kiedy to ja ostatnio łowiłem na wahadło szczupaki, super sprawa, gratulacje Marcel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Piekne wedkowanie Marcel! Szczere gratulacje. Dzieki, ze chcialo Ci sie to tak szczegolowo opisac.Trzymam kciuki za kolejne spotkanie z ta najwieksza szefowa rewiru Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Piękne ryby i piękne foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ryby piękne, miejscówki z opisu także, ale najbardziej podoba mi się uśmiech łowcy na każdym zdjęciu. Od razu widać, o co w tym chodzi! Jak na samowyzwalacz fotki super, nie ma co kręcić nosem Połamania na tych największych, bardzo fajna mini relacja. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 @Marcel wielkie gratulacje! Piękne rybki i piękne fotki. Mam natomiast pytanie. Czy woda od tej ilości drzew iglastych leżących na dnie ma jakiś szczególny kolor ze względu na rozpuszczoną żywicę. Kiedyś łapałem na takim leśnym jeziorku otoczonym samymi drzewami iglastymi i woda miała mocno herbaciany kolor pomimo swojej krystalicznej czystości, a szczupaki miały bardzo podobny do Twoich wybarwienie. Życzę spotkania z mamuśką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 drago podobne warunki sa na szczescinskich jeziorach na miedzyodrzu. podloze torfowe - twarde. w spokojnych warunkach przezroczystosc godna podziwu - szzegolnie zima... a ryby maja piekne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Świetne zdjęcia i ryby @Marcel. Aż miło się patrzy na tak uśmiechniętego łowce a foty jak na kompakt naprawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Czołem, czołemOstatnio dwa dni, dwa brania. Obydwa zaciete. Niestety dwie ryby bardzo ładne spadły. Dzis udało sie złowic ładnego szczupaka. Jak zwykle srednia, jedno branie. Wachadło. Niesamowicie waleczna sztuka. Byłem lekko zaskoczony, ze jest mniejsza niz cała walka przebiegła. Dopiełem dzis swojego Stradicka z 98. Fighting Drag ,, wył ,, przy podbieraniu az miło... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Super lowy Marcel.Z nieskrywana przyjemnoscia sledze ten watek ostatnio, jak nas tu raczysz relacjami ze swierkowego jeziora Pisz jak najwiecej! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Guzu, dzieki.Zazwyczaj, jak wiesz, byłem w innym watku.Do pierwszych przymrozkow bede w tym watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Guzu, dzieki.Zazwyczaj, jak wiesz, byłem w innym watku.Do pierwszych przymrozkow bede w tym watku. Lowiska sie zmieniaja, to i zdobycze sa rozne Oby przymrozki nie przyszly za szybko w tym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Marcel powinien dostać 'prof.' przed nickiem Przeglądałem wątki z poprzednich lat - piękne bolki, klenie. Znudził się białoryb to przyszedł czas na kaczodziobe. I do tego zdjęcia naprawdę gites. Gratulacje. Chcemy więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Pozwolę sobie zamieścić esoxa kolegi złowionego wczoraj na zalewie rzeki Mławka 107 cm sorki za jakość ale robiome fonem oczywiście rybka wróciła do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Woyciechu, piękna ryba! Wygląda na dużą i starą (ech, ta czerwień płetw ). Oby zalew nie przeżył teraz najazdu troglodytów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi