PaNeK Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Dla przyrody to co duże to po prostu tylko wybryk natury , a nie przydatny i potrzebny egzemplarz w ekosystemie . Przyroda bardziej stawia na to co małe i średnie , czyli to co akurat odławiamy . W takich miejscach panowie trzeba szukać problemu, i się udzielać, a nie dyskutować tu o kontrowersjach dotyczących wyciągania ikrzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Usuwam post, gdyż nie ma on związku z wątkiem.Serdecznie pozdrawiam!Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Prośba o lekkie wystudzenie dyskusji i brak wycieczek osobistych.Wymiana pogladów - tak, podszczypywanie się - nie najlepszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Dziś troszkę połowiłem, nawet trafiła się jedna... nowe PB Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Gratulacje ! Piękny szczubeł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Miałem problem z netem foto tutaj nowe PB Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Piękny! Gratulacje!, ile miara pokazała? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Gratuluje Maćku piękne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Piękne szczupaki Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Dzięki! Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 GRATULACJE Maćku !!! i oby rychłego pobicia tego PB PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Dziś troszkę połowiłem, nawet trafiła się jedna... nowe PB A mówiłem, że trafisz na Nią . Super ryby - gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 U mnie też dziś nieźle gryzły, dostałem 7 sztuk i miałem 5 spadów wszystko na slidera. Niestety do forumowego minimum żaden się nie nadaje...może poza jednym tym co pod nogami próbował, lecz czysto nie trafił dwukrotnie... Wobler piękne pajki GRATY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Gratulacje. Nie czesto pobijamy Wlasne rekordy.Piekna sztuka ze hohoho. Pamiatka nadzwyczaj okazała. Cudna. p.s Wczoraj łowiac caly dzien miałem jedyne, potezne branie na dlugiej plecionce. Na spadzie w zatoce jeziora. Spozniłem sie ułamek sekundy. Glebokosc z 5 na 12m. Sciana. Na olowianej glowce az sie ołow ,, zawinal ,,. Po sekundzie szczpak sie wypial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 fajna rybka gratulacje,ile miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 118CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Piękny szczupak - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 no, no .... 118 to już kawał ryby. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Wobler129 kolego bestia pełną piz.....ą. Nie mogę się nalookać Mi jeszcze trochę do takiego rekordu.Gratulacje kolego raz jeszcze Pozdrawia,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 A dla ciekawostki podam jeszcze ifno, że mniejszy - 90+ - po wyholowaniu miał w przełyku ogon drugiego szczupaka.... Później zaczął go oddawać i oddał całego, choć musiałem nieco pomóc. Szczupak którego miał w sobie mierzył 43cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Zabrałeś mu obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 WOW! Respect. Piękna ryba. Gratki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 I dobrze nie wymiarowy był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 A dla ciekawostki podam jeszcze ifno, że mniejszy - 90+ - po wyholowaniu miał w przełyku ogon drugiego szczupaka.... Później zaczął go oddawać i oddał całego, choć musiałem nieco pomóc. Szczupak którego miał w sobie mierzył 43cm Czyli złowiłeś 2 szczupaki a odpłynął tylko jeden! Wstyd! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Ale to on go zabił nie ja :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi