szydlos Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 taka jest magia foto wystarczy zobaczyć foto Zanderixa z 28 strony,ile byście dali rybie z wyższej fotki???Zanderix jest mistrzem fotografii potrafi ukazać piękno szczupaka i mylnie ukazac jego wielkość( komplement )Jeden zrobi foto ryby 80+ która wyglada na grubo ponad 100cm, drugi robi zdjęcie ryby (118cm),na której ryba wygląda na dużo mniej.Kolega wobler nie ma raczej powodów aby zamieszczać nieprawdziwe informacje, należy tylko POGRATULOWAĆ pięknej ryby i zyczyc dalszych sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jako ciekawosteke wstawilem szczupaka ktory podobno jest najdlozszym jakiego zlowiono .Wszystko jak w temacie .Bez aluzji i zlosliwosci ,niestety usunieto .Fotke co ciekawe przeslal mi kolega z pracy .Dostalem ja wczoraj .Napisalem wiec -Wczorajszy .Nie cofajac sie a idac do przodu wtawiam ja jako ciekawoste poraz kolejny.Jak w temacie Szczupaki .Pytanie wiec dlaczego zniknela ?.Pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 patrząc na tą fotke mam nieodparte wrażenie, że to lipa, sfałszowana fotka i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 eh takich fotek to na pęczki mogę porobić,to ściema bankowa.fotka postarzana by ukryć szczegóły wklejki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Kompletnie nie rozumiem co koledze @bigosowi stoi na rzeczy.Jesli Maciek bajeruje, to sam sie oszukuje a mnie to wisi. To nie zawody. Mniejsza o to, bo szkoda palcow - wychlodzily sie ostatnimy czasy. A bedzie jeszcze zimniej. Zaczalem od okoni, jednak szczupakowy przylow nakazal zwiekszyc kaliber silikonu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 ma , nie ma , duży , mały, silny , słaby - problemy wstawiających, a prawda : jak gówno - zawsze kiedyś na wierzch wypłynie a tym czasem - luzik wracajmy do pajków to pisałem ja - p..ęty wiecznie uśmiechnięty PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 a tym czasem - luzik wracajmy do pajków to pisałem ja - p..ęty wiecznie uśmiechnięty PZDRZanderix Arku, piękna teściowa Może w weekend zobaczymy się na wodzie... (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Marcel widze ze sie rozkreciles a i gryzc zaczely .Gratki.Jezeli chodzi o fote szczupaka ktora wstawilem powyzej.Mozna tylko przyposzczac ze to fikcja.Co nie zmienia faktu ze nie ukrywam iz zawsze pasjonowaly mnie wielki zebacze .Te najwieksze rownoczesnie z Onega Lake Rosja i 65 kg i rownolegle z Dniepra Ukraina tez 65 kg bylyby za krotkie .Ale ten z Slowacji z 1923 z waga 48 kg z Malego Dunaju, pasowal do powyzszej bajki .Dawne dzieje mowia o zapiskach z Kaiserslauten i Niemieckiego Rhenbayern zlowionego w 1497 r o dlogosci 5,8 metera 250kg.Realja czasow dzisejszych mowia o 152 cm w Austrji o wadze 27,5 kg.To tak dla przypomnienia o tym najdlozszym Esox lucius.pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 a tym czasem - luzik wracajmy do pajków to pisałem ja - p..ęty wiecznie uśmiechnięty PZDRZanderix Arku, piękna teściowa Może w weekend zobaczymy się na wodzie... (?) Będę czwartek, piątek, sobota - jest więc szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jak zawsze świetna fotka ,śpiewał na zawołanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Kompletnie nie rozumiem co koledze @bigosowi stoi na rzeczy.Jesli Maciek bajeruje, to sam sie oszukuje a mnie to wisi. To nie zawody. Mniejsza o to, bo szkoda palcow - wychlodzily sie ostatnimy czasy. A bedzie jeszcze zimniej. Zaczalem od okoni, jednak szczupakowy przylow nakazal zwiekszyc kaliber silikonu. . Chodzi mi wylacznie o to zeby glupot nie pisac, a zawody to ostatnia rzecz jaka mnie interesuje.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Kazdy ma prawo pisac to co chce...to jest wlasnie niestety domena internetu.Byla kiedys prosba Remka zeby w odpowiedziach nie dublowac zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja pi....le 118 czy 100, prawda czy fałsz, jakbyś @bigos tyle łowił co pisał, to by ten i nie tylko wątek był wyklejony Twoimi fotami. Bałagan jak nie wiem co... może miarka była bez atestu whatever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja pi....le 118 czy 100, prawda czy fałsz, jakbyś @bigos tyle łowił co pisał, to by ten i nie tylko wątek był wyklejony Twoimi fotami. Bałagan jak nie wiem co... może miarka była bez atestu whatever Tyle że @bigos łowi,a jego foty i relacje na salmo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Marcel, ja sie nie chce wdawac w dyskusje pozbawiona sensu. Nie wiem jak Ty, ale ja juz jestem znurzony czytaniem tych bzdur jakie ludzie wypisuja na tematy wedkarskie. Ten lowi same metrowki, a tamten po 30 szczupakow dziennie za kazdym razem i tak dalej i tak dalej. I tak pisza jeden przez drugiego - bo klawiatura przyjmie wszytsko - liczac na to, ze po drugiej stronie monitora siedza sami debile...I to juz nie jest wtedy wolny interenet tylko jakis wirtualny dom wariatow...Piszmy uczciwie, albo nic nie piszmy - to jest moj postutal.PozdrawiamBigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ach Marcinie, moj imienniku. Zostawmy to, tez mnie wiele rzeczy drazni, czasem wypale z czyms na forum - niepotrzebnie - ale pewneych rzeczy tez nie moge pojac. Ok, ja tym razem krotkoprzysłowiowego połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Marcel, Zanderix gratulacje! Super pajki. Ja dziś może się wybiorę jak czas pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 jakbyś @bigos tyle łowił co pisał, to by ten i nie tylko wątek był wyklejony Twoimi fotami. Niezbyt celny strzał, polecam bardziej uważną lekturę forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 jakbyś @bigos tyle łowił co pisał, to by ten i nie tylko wątek był wyklejony Twoimi fotami. Niezbyt celny strzał, polecam bardziej uważną lekturę forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 jakbyś @bigos tyle łowił co pisał, to by ten i nie tylko wątek był wyklejony Twoimi fotami. Niezbyt celny strzał, polecam bardziej uważną lekturę forum @Spinncaster znam Bigosa od kilku dobrych lat. Ryby są wszędzie wokół niego, prawie z nimi śpi Powiedz mi czy znasz kogoś, kto złowił 8 metrówek w jeden dzień? Mniejszych nie liczyli...Więc kto jak kto, ale Bigos wie, co mówi i pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 @bigos - Gratuluje zatem łowisk i ryb po brzegi... nie chciałem Cię obrazić tylko uciąć te dywagacje bo już byłem tym mocno zirytowany... @tpe - przynajmniej kilku, którzy dali by popalić nie jednemu z nas ... w warunkach polskich i zagranicą koniec śmietnika i OT, wklejajcie mamuśki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 @tpe - przynajmniej kilku, którzy dali by popalić nie jednemu z nas ... w warunkach polskich i zagranicą Jak ja lubię takie opowieści dziwnej treści. Ludzie nadzwyczaj wykwalifikowani – ubogaćcie to forum licznymi zdjęciami i merytorycznymi artykułami… Będę wdzięczny, bo momentami pustką wieje (a już na pewno na moich łowiskach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 . Krzysiek proszę bardzo. Może nie artykuł tylko historia tego niezwykłego pajka. Tak na prawdę było czterech gości. Jednego pajk zeżarł razem z wędką. Zaczął się dławić wypłynął do powierzchni i dostał 5kilowym młotem i stąd ten niezwykły połów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Największy z 11-tego Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi