wobler129 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Piękne ryby łowisz Trolling czy z ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 I to i to. Ale wolę trolling.I trolling z dowringgerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Część !Wobler129 co to za łowisko na którym tak pięknie wymiatasz..?spędzam po świętach kilka dni w tych okolicach i szukam fajnego miejsca w którym Lege Artis można wypróbować mikołajowe przynęty..,a w Lubuskiem z tego co wiem na większości wód kuszenie zębatych w Grudniu jest zabronione? pozdro i dzieki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Chyba nie sądzisz, ze wobler odpowie ci na forum publicznym na takie pytanie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 eee bo widzisz myślałem ..,że to jakieś mega komercyjne jezioro marzeń...Wobler129 oczywiście wie co zrobić jesli wody nie są zbyt komercyjne pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Fenwick HMG do 28g 198cm, Penn Battle 3000, PP 20lb, Relax SHAD 4cale, bardzo lekka koło 5g główka Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Dajesz radę do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 (edytowane) . Edytowane 14 Czerwca 2015 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Klimat się ocieplił słońce wyszło i ryby zaczęły zagryzać. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ależ piękny gratulacje Grudniowe są już całkiem inne nawet od tych listopadowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ależ prosiaki! Gratulacje, Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opanuj się Maciek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 chlopaki walcza o tytul ostatniego szczupca roku... hmmm a moze by tak im wejsc w parade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No grubas był to fakt, miałem kilka cm mniejszego ale z 1kg ( jak nie więcej ) lżejszego No i miałem jednego Betona, wiedziałem, że to rybka - bo branie w opadzie kwituje wszystko ale... stał w miejscu i ani drgnął A że człowiek nie jest doskonały to zacząłem się zastanawiać czy to napewno ryba... No i porobił mnie Oczywiście jutro zakończenie sezonu, może będą brali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Fajnie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 U mnie takie brały ale tylko przez tydzień i na tym zbiorniku nie wolno z łódki łapać więc troche męczarni było.Ale pare ponad 100cm padło ;p.Graty chłopaki i powodzenia życzę. Pozdrawiam Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Gratuluje @wobler129! Łowisz na łowisku komercyjnym? bo aż nie chce się wierzyć że w Polsce ostały się zbiorniki z takimi rybami wyciąganymi regularnie!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 moje gratulacje, swietne rybki Panowie U mnie ostatnio same dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Gratuluje @wobler129! Łowisz na łowisku komercyjnym? bo aż nie chce się wierzyć że w Polsce ostały się zbiorniki z takimi rybami wyciąganymi regularnie!Pozdrawiam Sprzedam miejscówke za tysiaka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Lubuskie to nie moje tereny ale to jest komercyjne łowisko czy PZW? W sumie to z tymi opłatami każde łowisko PZW jest komerycjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 28 grudnia, ekipa z Olsztyna, podnosi metrówki na jeziorze Drużno, wśród wielu zdjęć wybraliśmy wybitnie urodziwą modelkę kolegi Radosława, choć nie największa to jednak jaka żółta, chyba i tak najcięższa wśród tych w topicu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Pięknaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Fenwick HMG do 28g 198cm, Penn Battle 3000, PP 20lb, Relax SHAD 4cale, bardzo lekka koło 5g główka Uploaded with ImageShack.usFenomenalnie zdrowy okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Przyszło mi zakończyć sezon 2011... Właśnie patrzę na foldery ze zdjęciami aż się łezka w oku kręci... Samo zakończenie udane, meterek na koniec Sprzęt jak zawsze: wszechmogący Fenwick 198cm do 28g, Penn Battle 3000, PP 20lb no i Relax Jankes 4cale Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi