krzysiek Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Piękne ryby, gratulacje dla łowców! Już nie mogę się doczekać mojego rozpoczęcia sezonu szczupakowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak176 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 To odświeżę trochę temat bo coś przygasa pierwsza 80=tka na slidera :)tym razem od salmo.. a tutaj 90-tka w akcji.. ehh widok sunącego szczupaka za sliderem .. bezcenne:D i next.. tym razem z A.SZ w pysku a teraz ... deser:)115 cm rowniez na wobler A.SZ byle do następnego weekendu... pozdrawiam Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Fantastyczne pajki, szczere gratulacje ode mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Gratuluje, Ładne sztuki umnie niestety dopisuja tylko sredniaki.Dzisiejszy 80 + z Odry, okolice nurtu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Gratuluje, Ładne sztuki umnie niestety dopisuja tylko sredniaki. Średniaki...ech ten relatywizm Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 115!!!KAPITALNY SZCZUPAK!Gratulacje! jesli to nie sekret to co to za woda ? rzeka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Gratuluje, Ładne sztuki umnie niestety dopisuja tylko sredniaki.Dzisiejszy 80 + z Odry, okolice nurtu. Czesc Piotrze.Niezle, niezle.Trolling czy z reki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Witam, łowie głównie z ręki i na spining .Ogólnie to raczej okolice nurtu , na zatokach raczej małe biorą. Dzisiejszy na Flat Rapa 16 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Gratuluję poprzednikom pięknych szczupakówJa też dzisiaj takiego milusiego wychodziłem kijek Mikado UV ,żyłka XT 0.2, Kręcioł Maxima, przynęta Srebrna obrotówka 2! Oczywiście z należytym szacunkiem krótkie pożegnanie I nara do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak176 Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 dzisiaj wkoncu na rybkach:) pogoda w kratke to i ryba nie na braniu, ten szczupak wstawiony w zeszłym tygodniu (90 cm) trzy razy dzisiaj odprowadzał mi przynętę i tylko raz zamkniętym pyskiem puknął większość rybek w granicach 50-65 cm brały tylko dwa największe uwieczniłem na fotkach:)pierwszy na poppera zameldował się szczupaczek 74 cm i drugi.. atakował bardzo widowiskowo na dwa razy 83 cmi w drodze do swojej zatoczki.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Gratuluję wszystkim pięknych pajków. @wyjec, dobrze wiedzieć, że w Wiśle są jeszcze wymiarowe szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 rybak ale te Twoje szczupaki to z ktorego miesiaca? Bo w maju to nawet nad Bugiem jest zielono a tutaj sucha wiosena trwa na fotach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ale liście na drzewach jakieś już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak176 Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 andrew ze stycznia wiesz..:/ryby łapane niedaleko mojego domku w Norwegii.. może tu przyroda nieco później budzi się do życia? z racji tego że cały tydzień się pracuje ... to byle do następnej niedzieli... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Witam Dwie rybki z weekendu. Pierwsza to nowa życiówka syna. 75cm. Skusił się na Pointera 128 prowadzonego dość silnymi szarpnięciami. Druga to mój drugi szczupak na muchę. 78cm. Mucha kupiona tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Estetyczne rybki i fajne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Rybak fajne rybki i fotki, ja też mieszkam w Norwegii ale takich ładnych rybek u mnie nie ma Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Dziś mój uczeń trafił fajna rybkę, 95 cm. Co najważniejsze nie spanikował i popisał się spokojnym holem Ciekawostką jest to, iż szczupak musiał być brany przez dużo większego, brakuje mu polowy ogona i ma mocne ślady po zębach. Uszedł z życiem dziś rano albo wczoraj, bo ślady są świeżutkie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Mogłabyć to nawet wydra. Gratuluje pięknego szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Tu tego nie widać ale są wyraźne ślady po zębach innego szczupaka. Nie bawiliśmy się w szczegóły, nie chcieliśmy męczyć ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Tu tego nie widać ale są wyraźne ślady po zębach innego szczupaka. Nie bawiliśmy się w szczegóły, nie chcieliśmy męczyć ryby. Tomek a moze to pozostałości po tarle??? czy slady byly az tak bardzo swieze ze taka opcja raczej odpada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Tia @mifek - tarło w stylu sadomaso ...Gra wstępna to podgryzanie sobie ogona .Sorki za OT.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Tia @mifek - tarło w stylu sadomaso ...Gra wstępna to podgryzanie sobie ogona .Sorki za OT.. patu takie czasy... rozne osobniki kreca rozne rzeczy tudziez gadzety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Tu tego nie widać ale są wyraźne ślady po zębach innego szczupaka. Nie bawiliśmy się w szczegóły, nie chcieliśmy męczyć ryby. Tomek a moze to pozostałości po tarle??? czy slady byly az tak bardzo swieze ze taka opcja raczej odpada?? Wiesz, że możesz mieć racje, tego nie brałem pod uwagę, ale rozmawiałem teraz z kolega i również podsunął taki wniosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi