Baars Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam! Panowie czy ktoś kręci tym wrzecionem???Proszę o opinie na temat tego kołowrotka...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Podobno ulepszona wersja slammera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 cenowo poło?źony jest dość wysoko- czy opłaca się tyle kasy wydać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Gość z allegro anastazja 69 bodaj?źe coś m?łgłby Ci powiedziećW tamtym roku jak kupowałem slamerka, to m?łwił mi ?źe jego kolega go testuje, ale nie pytałem o wyniki bo nie byłem zainteresowany.Pierwsze wra?źenia podobno wypadły dobrze.morski mocny kołowrotek o du?źo wy?źszej kulturze pracy jak slammer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 ale cena około 180Euro, tak?źe dosyć du?źo? I tak się zastanawiam jaka jest prawda i czy po roku, dw?łch normalnego u?źytkowania się nie rozsypie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grexbi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Mam ten kołowrotek dwa sezony, jak na razie nic mu nie dolega, gł?łwnie łowie nim w morzu u wybrze?źy Anglii ale i zaliczył trocie w Polsce. S?łl,gorąc i mr?łz nie działa na ten sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ostatnio miałem mo?źność pokręcić (na sucho) młynkiem Powiem jedno. Bardzo pozytywne wra?źenie.Ze względu na na masę własną raczej do średnich i cię?źszych zastosowań. Pomijam tu modele mniejsze, gdy?ź do lekkiego spina są ciekawsze młynki na pewno.Jeśli trwałość nie ustępuje pracy to rzecz jest godna przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Wywołany do tablicy podpisuję się. 2000 rewelka, dwa pracują u koleg?łw w Poznaniu na Warcie i zaliczyły Szwecję. Ja mam 7 i 8000, to potwory choć 7 jeździ w trolu za szczupłym oraz pilkuje za dorszem, 2 lata bez cienia zu?źycia. 8000 jeszcze wody nie doczekał ale dlatego ?źe nasze łodzie podwodne ostatnio słabo stoją i czekają na remont w stoczni To potw?łr na tarpony, sumy, halibuty czy molwy. Praca nienaganna, płynna. Pięknie nawijają plecionkę od 20 lb PP do 65 lb Berkleya. Czekam na sw?łj 2000 i 4000 i zostaję wyłącznie z Atlantisami. pzdr ZED lub anastazja69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Dość niecelny strzał Atlantis, ni?źej Battle na 6 łozyskach a Slammer w ogonku tradycji i kultu. Sa wspaniałe to prawda ale między Slammerem a Battle ju?ź jest przepaść kultury pracy. Czas poka?źe jak wypada test trwałości Battle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grexbi Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 dobrze słyszeć dobrą opinię o 7000 bo mam zamiar nabyć i zaprzęgnąć go do trola za sumem a to cię?źka praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Marek Szymański oglądał go jak byliśmy razem w Szwecji. Jak wiem obaj jest gł?łwnym trollowcem wiślanym i wyraził się r?łwnie?ź pochlebnie o nim, w kwestii masy, nawoju, kultury pracy. Wiem jedno, rąbniesz nim o burtę czy podłogę i się nie rozleci. Wsadzisz w błoto i piach i te?ź pojedzie dalej. W domu spłuczesz go pod prysznicem i nic mu nie będzie. Plecionkę nawija pod linijke, na moim jest PP 30 lb i jest OK. Przy okazji zrobię Ci fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 ................, rąbniesz nim o burtę czy podłogę i się nie rozleci. Wsadzisz w błoto i piach i te?ź pojedzie dalej. W domu spłuczesz go pod prysznicem i nic mu nie będzie............... mocny rywal AK47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grexbi Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Mojego PENN ATLANTIS 4000 Szymański oceniał rok temu i te?ź mu się podobał, no ale jak widział 7000 to ju?ź nie błysnę hehe. Od dawna myślałem aby ten kręcioł zatrudnić do trola. Jeszcze chwila a zakupie wszystkie wielkości tego kołowrotka i przestanę się przejmować kiedy przestaną działać inne Czekam na obiecaną fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 ................, rąbniesz nim o burtę czy podłogę i się nie rozleci. Wsadzisz w błoto i piach i te?ź pojedzie dalej. W domu spłuczesz go pod prysznicem i nic mu nie będzie............... mocny rywal AK47 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 ciekawy kołowrotek, na pierwszy rzut oka wygląda na cię?źki ale wg strony penna wersja 4000 wa?źy 308g wiec nie najgorzej mo?źna gdzieś to ustrojstwo w Polsce kupić ? a najlepiej jeszcze pokręcić przed zakupem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 W Tr?łjmieście byś pokręcił Mamy 2 i 4 i 7 i nawet 8000. Kupić te?ź by się dało chyba jeszcze w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 witamco by nie tworzyć nowego wątkuszukam obecnie kręciołka w rozmiarze 3 lub 4, wiadomo najlepiej tanio i dobrze, ale tak sie nie daczy ktoś z koleg?łw posługuje się kręciołkiem Penn Fierce, będzie u?źywany do gumy 25-30 g z pletką 20LBS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 hubertus, pewnie nie będę oryginalny, ale czy myślałeś nad Slammerem? Co prawda wątek jest o innym młynku, ale temat wart przemyślenia bo spełnia Twoje warunki. Mam obecnie Slammera i Battle 3000 własnie z pletką 20lbs, ale jak i czy bedzie ?źył po dłu?źszym czasie to na razie stwierdzić nie potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Potwierdzam.Dolny bieg Wisły gł?łwka 40g +guma 4 ,l?źej nie dolatuje, lub dolatuje do dna po godzinie i nie tam gdzie miał.Slamer 360 i jadę z koksem ,podbicie z korby i nawet nie jęknie, tak lekko jak przed TV na sucho zaraz po przyjściu paczki Pozdro Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 mam okazje zakupic Daiwę Emblema 3000 za naprawdę dobre pieniądze i w idealnym stanie. Jak koledzy myślą, da rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visegard Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Co do Emblema to się nie wypowiem ale miałeś okazję niedawno moim slammerkiem pokręcić więc przynajmniej masz jakiś punkt odniesienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Slammerkiem krecilem juz wczesniejna PL kręciłem te?ź Daiwą Emblemem 3000 @Wieszaka z mojej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 @Hubertus wszystko jest relatywne, je?źeli cena jest na prawdę dobra to taki emblem 3000 to kawał kołowrotka - chyba ze 380g do tego niskie przeło?źenie i więcej ni?ź zadowalająca średnica szpuli.pewnie kolega @zorro więcej by się na temat wypowiedział pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklas_64 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam! Panowie czy ktoś kręci tym wrzecionem???Proszę o opinie na temat tego kołowrotka...Pozdrawiam Witam, kręciłem tym młynkiem, m?łj brat go ma, rewelacja na cię?źkie oranie, ja mam na razie 2 Sargusy 4000, te?ź cię?źko łowię, często 40g a nawet 50.Jak na razie po dw?łch sezonach nic się nie dzieje, a jak padną to kupię Atlantisa. Pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam,Zakupiłem Spro Red Arca 300 i Atlanisa 4000.Za penna dałem 590zł razem z przesyłką.Powiem szczerze ?źe jego praca robi na mnie świetne wra?źenie.Waga do przyjęcia, smarowanie i kontrola tylnim panelem faktycznie świetny pomysł.Żyłkę nawinął r?łwniutko. Nie chcę zachwalać ale kręci superowo. Gumki z gł?łwką 20gr. ciągnie bardzo lekko.Chyba będzie to zakup na parę lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi