gryzon Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 witajciewiem, że tematów jest mnóstwo - czytam i próbuje poskładać to do kupy, ale może moderatorzy zrobili by mała ankietę co to marek silników?chodzi tylko o firmę i moc.np. minn kota, ospian, haswing i ile lbs?wtedy będzie największy obraz silników które używają wędkarze a także pokaże jaki silnik kupićpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomtom11100 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Stwierdzam, że bardzo sympatyczni ludzie tu się wypowiadają, dzięki za wszystkie podpowiedzi i odpowiedzi, połamania ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gryzon
witajcie
wiem, że tematów jest mnóstwo - czytam i próbuje poskładać to do kupy, ale może moderatorzy zrobili by mała ankietę co to marek silników?
chodzi tylko o firmę i moc.np. minn kota, ospian, haswing i ile lbs?
wtedy będzie największy obraz silników które używają wędkarze a także pokaże jaki silnik kupić
pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
25
15
12
12
Popularne dni
11 Lip
31
10 Lip
30
1 Lip
15
25 Mar
15
Top użytkownicy dla tego pytania
Janusszr 25 odpowiedzi
godski 15 odpowiedzi
siarq 12 odpowiedzi
esox1972 12 odpowiedzi
Popularne dni
11 Lip 2016
31 odpowiedzi
10 Lip 2016
30 odpowiedzi
1 Lip 2016
15 odpowiedzi
25 Mar 2017
15 odpowiedzi
Popularne posty
esox1972
To i ja słówko, właśnie odsprzedałem po 14-u latach użytkowania swoją MK endurę 55(zmieniłem po spaleniu,oczywiście z mojej winy tylko przełącznik na z maksymizerem i kable)dla kolegi,który przerzucił
brig
Jesteście monotematyczni. Mam MK i Ospiana czy jak mu tam ,koneserem nie jestem ale różnicy nie widzę. Pływa się jednakowo gaz do dechy woda chlupie włosy powiewają tu i tu czego więcej chcieć od życ
thug
Andrzej użytkowałeś tak naprawdę tego tępionego przez Ciebie i kilku innych osapiana ? Odniosę się do poniższego na podstawie własnych, zaznaczam, doświadczeń po kilkudziesięciu 'wyprawach' zestawem
151 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi