Ketoza Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 WitamMam do was drodzy koledzy takie pytanie.Kołowrotek ABU 854Rączka wygląda jak na fotkach:https://photos.google.com/share/AF1QipNapoIy-LOJ04QtosooAB45aAZqf1nYjp_ikzRbiqODdqEZiGkmV9nlH1jd-ct12A/photo/AF1QipOSecTH3CcIFOY-NjIqv9a_mV7UnkMsJu2E4Ddr?key=SWNSdGZGbUdTYjNmSXFQZm0xZzBUcjE2cXh2QWF3https://photos.google.com/share/AF1QipN9Kfj4pRcsj0-McT1m4cF_RBNWxPR7Ap7DgVdoQCo3JN3_fTtme72lTeiLaMWhlg/photo/AF1QipOt8WESJz0Lv_iz_dRtW5Yl7AnGJk-1VHNJUAyV?key=S1ZtZGEwdVJhbHE4b01JOHdNaV9RQUIyb2szTnB3Ciężko chodzi, coś tam ociera i chrobocze itd, trzeba by rozebrać, wyczyścić i przesmarować. Nie chcę nic uszkodzić, więc mam do was pytanie, czy to jest rozbieralne ? a jeśli tak to jak się za to zabrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Na moje oko, ale mogę się mylić, to jest niestety nie rozbieralne.Jedyna rada, to całość najpierw zanurzyć w słoiku z benzyną ekstrakcyjną i "pomajtać" dość solidnie. Później nabrać benzyny do strzykawki z igłą, którą postaraj się wetknąć w szczelinę między ośkę a knob od strony zewnętrznej i przepłukać pod ciśnieniem.Później, po wysuszeniu, smar, oliwka i ew. jakaś pianka od wolnej strony, żeby "zakorkować" otwór przed syfem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Zanitowane,raczej nie da się rozebrać bez uszkodzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 mialem 2 sztuki tych maszynek jesli dobrze pamietam to nierozbieralene bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ketoza Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Dziękuję za podpowiedzi, tak myślałem, ale wolałem się upewnić, czy nie istnieje jakiś "patent".pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi