jacekp29 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Edytowane 1 Lipca 2016 przez jacekp29 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Taki prezent zobowiązuje Masz chłopie wyzwanie i nie masz wyjścia ... musisz stanąć na wysokości zadania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Zapewne łezka w oku się zakręciła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Piękna sprawa i bezcenna .Dla takich chwil warto żyć . Mnie też ostatnio moje dzieci miło zaskoczyły. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Zapewne łezka w oku się zakręciła Oj mocno się zakreciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Moje dzieci są jeszcze zbyt małe na takie prezenty, ale serce mięknie gdy słyszy się od 2,5 rocznego syna " tato kocham Ciebie " albo " tato lubię Cię" . Lub wracając z pracy widzę najpiękniejszy uśmiech na świecie ( z dwoma ząbkami ) 10-cio miesięcznej córeczki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Moje z kolei są już na tyle duże ,że wiedzą iż na wędkowaniu świat się nie kończy Przynajmniej mój . Kochane dzieciaki Pozdrawiam Tomi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Ja w prawdzie tego nie dostałem a znalazłem kiedyś podczas sprawdzania zadanych do domu lekcji ale... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ja w prawdzie tego nie dostałem a znalazłem kiedyś podczas sprawdzania zadanych do domu lekcji ale... No właśnie dzisiaj powinieneś dostać paczkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi