Skocz do zawartości

BRC Best Rod Center - opinie

mdziam_78

Rekomendowane odpowiedzi

Jakieś dziwne ostatnie wpisy. Coś dziwnego, że BRC ma oddanych i zadowolonych klientów? Oczywiście, że nie ! Przecież jakby mieli tylko pokrzywdzonych to już dawno by nie istnieli :)

Nie myli się ten kto nic nie robi...

Tylko, że ilość osób mających złą opinię o BRC, tak samo jak o Piranii jest zbyt dużo żeby nie dała do myślenia. Takie jest moje zdanie.

Każdemu się zdarzają wpadki. To normalne. Ale refleksja, nauka na przyszłość, to jest klucz... 

Podobnie chyba było z pracownią z Kielc, miała zadowolonych i niezadowolonych klientów i nadal istnieje.....chyba. Ale na jerku już nie.

W wekend złożyłem zamówienie na stronie i zaplaciłem (Przelotki , pierścionki,uchwyt). W poniedzialek rano telefon do wędko kręcacza ( zamówiłem odrazu do budowniczego) że ni ma uchwytu w wybranym kolorze. Szybka konsultacjia i zmiana koloru. We wtorek meil ze wysłane( faktura w pdf na mejla przyszła odrazu z informacją o wysyłce). Wczoraj wszystko dotarło do producenta.

I tak za każdym razem kiedy tam kupowałem. Zdażało sie że Robert przyjmował zamówienie smsem i wysyłał zanim wpłaciłemkase.

Nie znamy sie. Nigdy gościa nawet na oczy nie widziałem choć pare razy planowałem wycieczke do sklepu.

Co do BRC to akurat Robert mial mniej wpadek przy moich zamowieniach, niz oba niemieckie sklepy (CMW i Tackle24)

Chociaz trzeba przyznac ze Niemcy szybko ogarniali wszelkie pomylki.

Narazie be wpadki jest angielski Guides&Blanks i o dziwo Mudhole :D

PS. 

Jesli towar byl na stanie, dostawy z BRC byly mega szybko. Trzeba Robertowi przyznac ze realizacja tego typu zamowien jest expresowa.

Edytowane przez Del Toro

A dla mnie to jest tak...pierwsze zamówienie na blank i komponenty trwało 3 miesiące (towar na stanie dostępny 48godzin ;) ),drugie załatwione należycie (zamówienie za 2x więcej kasy niż pierwsze)...ale przestałem,tak jakoś tam robić zakupy...taki niesmak został,po tej multikontowej polityce reklamowo-ekonomicznej z często z wirtualnym stanem magazynowym sklepu.

Co do zakupów w CMW,Tackle24, RodHouse czy HiLevel se. to zawsze pełny profesjonalizm,po przelaniu pięniążków zawsze w ciągu 24g godzin przychodził mail z listem przewozowym przesyłki...a zrobiłem w tych sklepach w sumie ze 30-40 zamówień.

Co tu więcej pisać jeden potrafi...drugi nie...lub niedaje sobie z tym rady (nie mówię o księgowaniu wpłat :P ).

• Like 2

Zamowienia w BRC jedno (+/- 900pln), wysylka ekspresowa, zadnych problemow. Zadnych problemow z Hillevelem czy Tackle24de. Najbardziej jednak lubie kupowac w Rodhouse i w Getbitoutdoors - sa (zwlaszcza Rodhouse) niekoniecznie tani ale za to bardzo komunikatywni, rzetelni i wyrozniajacy sie asortymentem.

Zamowienia w BRC jedno (+/- 900pln), wysylka ekspresowa, zadnych problemow. Zadnych problemow z Hillevelem czy Tackle24de. Najbardziej jednak lubie kupowac w Rodhouse i w Getbitoutdoors - sa (zwlaszcza Rodhouse) niekoniecznie tani ale za to bardzo komunikatywni, rzetelni i wyrozniajacy sie asortymentem.

Fakt faktem z RodHouse przesyłka super ekspresowa...blank w jednym kawałku FedExem jechał do mnie całe 72 godziny i tak było dwu-krotnie.