Artek Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Jakieś dziwne ostatnie wpisy. Coś dziwnego, że BRC ma oddanych i zadowolonych klientów? Oczywiście, że nie ! Przecież jakby mieli tylko pokrzywdzonych to już dawno by nie istnieli Nie myli się ten kto nic nie robi... Tylko, że ilość osób mających złą opinię o BRC, tak samo jak o Piranii jest zbyt dużo żeby nie dała do myślenia. Takie jest moje zdanie. Każdemu się zdarzają wpadki. To normalne. Ale refleksja, nauka na przyszłość, to jest klucz... Podobnie chyba było z pracownią z Kielc, miała zadowolonych i niezadowolonych klientów i nadal istnieje.....chyba. Ale na jerku już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 W wekend złożyłem zamówienie na stronie i zaplaciłem (Przelotki , pierścionki,uchwyt). W poniedzialek rano telefon do wędko kręcacza ( zamówiłem odrazu do budowniczego) że ni ma uchwytu w wybranym kolorze. Szybka konsultacjia i zmiana koloru. We wtorek meil ze wysłane( faktura w pdf na mejla przyszła odrazu z informacją o wysyłce). Wczoraj wszystko dotarło do producenta. I tak za każdym razem kiedy tam kupowałem. Zdażało sie że Robert przyjmował zamówienie smsem i wysyłał zanim wpłaciłemkase. Nie znamy sie. Nigdy gościa nawet na oczy nie widziałem choć pare razy planowałem wycieczke do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 ... Nie znamy sie. Nigdy gościa nawet na oczy nie widziałem choć pare razy planowałem wycieczke do sklepu.Poza sklepem internetowym jest też tzw sklep stacjonarny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Czyli jasny przekaz dla naciągaczy - nie zapłacisz, ale towar dostaniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Co do BRC to akurat Robert mial mniej wpadek przy moich zamowieniach, niz oba niemieckie sklepy (CMW i Tackle24)Chociaz trzeba przyznac ze Niemcy szybko ogarniali wszelkie pomylki.Narazie be wpadki jest angielski Guides&Blanks i o dziwo Mudhole PS. Jesli towar byl na stanie, dostawy z BRC byly mega szybko. Trzeba Robertowi przyznac ze realizacja tego typu zamowien jest expresowa. Edytowane 8 Lipca 2016 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 A dla mnie to jest tak...pierwsze zamówienie na blank i komponenty trwało 3 miesiące (towar na stanie dostępny 48godzin ),drugie załatwione należycie (zamówienie za 2x więcej kasy niż pierwsze)...ale przestałem,tak jakoś tam robić zakupy...taki niesmak został,po tej multikontowej polityce reklamowo-ekonomicznej z często z wirtualnym stanem magazynowym sklepu.Co do zakupów w CMW,Tackle24, RodHouse czy HiLevel se. to zawsze pełny profesjonalizm,po przelaniu pięniążków zawsze w ciągu 24g godzin przychodził mail z listem przewozowym przesyłki...a zrobiłem w tych sklepach w sumie ze 30-40 zamówień.Co tu więcej pisać jeden potrafi...drugi nie...lub niedaje sobie z tym rady (nie mówię o księgowaniu wpłat ). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Zamowienia w BRC jedno (+/- 900pln), wysylka ekspresowa, zadnych problemow. Zadnych problemow z Hillevelem czy Tackle24de. Najbardziej jednak lubie kupowac w Rodhouse i w Getbitoutdoors - sa (zwlaszcza Rodhouse) niekoniecznie tani ale za to bardzo komunikatywni, rzetelni i wyrozniajacy sie asortymentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Zamowienia w BRC jedno (+/- 900pln), wysylka ekspresowa, zadnych problemow. Zadnych problemow z Hillevelem czy Tackle24de. Najbardziej jednak lubie kupowac w Rodhouse i w Getbitoutdoors - sa (zwlaszcza Rodhouse) niekoniecznie tani ale za to bardzo komunikatywni, rzetelni i wyrozniajacy sie asortymentem.Fakt faktem z RodHouse przesyłka super ekspresowa...blank w jednym kawałku FedExem jechał do mnie całe 72 godziny i tak było dwu-krotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ze swojej strony mógł bym tylko polecić, załatwianie reklamacji profesjonalne a po tym właśnie oceniam podobne instytucje gdyż pomyłki w precjozach to nie jest coś co da się wyeliminować do zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Trzymał mi przez pół roku zamówione topy do karpiówek. Aż sobie przypomniałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Trzymał mi przez pół roku zamówione topy do karpiówek. Aż sobie przypomniałem.. Sławek, bo TY niespotykanie spokojny człowiek jesteś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 https://m.youtube.com/watch?v=Jpxpnf5PvgY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi