pociemu Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam. Szukam wiadomości na temat tej wędki. TRS70MF2 7' FAST 1/4 - 5/8 Szczeg?łlnie interesuje mnie w jakim przedziale cw da się tym rzucać? Czy 25 gram da radę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Kolego 25 gram to raczej potrzebujesz mocniejszego kijka...W/w St. Croix to:Wędka długości 213cm w dw?łch składach, akcja opisana jako szybka, moc średnia, cię?źar wyrzutowy 1/4 oz --- 5/8 oz czyli matematyką zostawiam Tobie i podpowiadam , ?źe 1oz to w przybli?źeniu 28gram Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociemu Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Doskonale wiem co oznacza opis wędki. Interesuje mnie tylko czy mo?źna rzucać przynętami większymi ni?ź 18g poniewa?ź czytałem, ?źe niekt?łre wędki St.Croix posiadają takowy zapas mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Posiadają, owszem. Ale taki, ?źeby robić to w miarę komfortowo - raczej te wy?źsze serie, myślę ?źe od Avida w g?łrę. Triumph'em będziesz się męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 witaj,mam taki kijek jako rezerwowy do l?źejszego sandaczowania z ł?łdki na zapor?łwce - w/g mnie ?źeby komfortowo rzucac to 15 gr. gł?łwka+ gumka 3 to wszystko, a optimum to gł?łwka 8-12gr. + gumka.pozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi