Barthez204 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Takie wspólne na rynku ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Odwiedził nas też Redbull i .... dodał nam skrzydeł ... do dalszej walki o ryby! Łyk energii i dalej .... na ryby! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 A na koniec ..... jaź? Nie ... jeż .... Zebrał z przelewu .... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Podziwiam Was. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Podziwiam Was.Nie ma co podziwiać.... A jedynie dołączyć ekipa SFP dalej na nogach :-) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bacyk Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Gratulacje dla wszystkich uczestników. To naprawde było extremalne przeżycie. Pogoda wystawiła na próbe nasze charaktery. Zatem szczególnie gratuluje zdobywcy najwiekszej nocnej ryby, bo to co sie działo w nocy to nie był kapuśniaczek Mam nadzieje, że nagroda za tą kategorie (o ile pamietam- świetny kijek z pracowni) wynagrodzi trudy walki. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daniel25 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Post #32 zdjęcie 4 niesamowite. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 glowa_1 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Super zabawa. Dziękuję wszystkim:-) Zdjęcia extra:-) Nawet się załapałem na kilka:-)A najlepszą rybą zawodów moim skromnym zdaniem został jeż :-) Edytowane 3 Lipca 2016 przez glowa_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Gratulacje dla wszystkich uczestników. To naprawde było extremalne przeżycie. Pogoda wystawiła na próbe nasze charaktery. Zatem szczególnie gratuluje zdobywcy najwiekszej nocnej ryby, bo to co sie działo w nocy to nie był kapuśniaczek Mam nadzieje, że nagroda za tą kategorie (o ile pamietam- świetny kijek z pracowni) wynagrodzi trudy walki. PozdrawiamTo jest właśnie tak jak się baletuje 24h non stop. Wtedy głowa niestety nie funkcjonuje prawidłowo i zaczynają się pomyłki. Spieszę wyjaśnić ale w krótkich słowach co by nie zmęczyć. Po pierwsze obiecałem w zapowiedziach nagrodę dla night makera - łowcę największej ryby w nocy. Zmęczony zapomniałem o tej klasyfikacji ... ale mówię to szczerze bo nie będę dorabiał do tego ideologii. Zadzwoniłem do Wojtka z Cage-Rods i mam dla zwycięzcy obiecaną przede mnie na wędkę - będzie wykonana w przeciągu 10 dni od dzisiaj. Przepraszam za pominięcie zwycięzcy tej kategorii. Skontaktuję się poza forum. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MARCIN W Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Zmęczenie robi swoje, a która rybka była największa w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebo0707 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Bolek. Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Barthez204 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Dziękuje za wspaniałą zabawą !!!! Z imprezy na imprezę coraz lepiej. Uczestnicy bardziej się poznają i atmosfera robi się coraz bardziej przyjacielska. Wielki szacun dla organizatorów!!! Pozdrawiam wszystkich uczestników i do zobaczenia na kolejnych imprezach!!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v3ctor Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja również dziękuję za super zabawę, zarówno organizatorom i jak i jej uczestnikom. Przyznam szczerze, że aż nie chciało się wyjeżdżać z Wrocławia. No i oczywiście szczere gratulacje należące się zwycięzcom! Mam nadzieję, że niebawem znów się wszyscy spotkamy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Dziękujemy za zaje...............stą atmosferę Remkowi i pozostałym organizatorom, fotka Team Spirit.... i duże dzięki dla naszego przewodnika Piotra (biker1) - bez Niego miasto by nas zjadło....pozdro dla wszystkich i do zobaczenia.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vita Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Kochani, jak zawsze to była przyjemność spotkać się z Wami, dziękujemy za miłe słowa, wspaniały klimat, jaki tworzycie i do zobaczenia!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Dziękujemy za zaje...............stą atmosferę Remkowi i pozostałym organizatorom, fotka Team Spirit.... i duże dzięki dla naszego przewodnika Piotra (biker1) - bez Niego miasto by nas zjadło....pozdro dla wszystkich i do zobaczenia....Wielkie podziękowania dla Remka za pomysł wprowadzony z SFE , wielkie podziękowania dla chłopaków z TEAM SPIRIT..( nazwa SUPER)...troszkę pobiegaliśmy po Wrocławiu winiki nie najgorsze. Wielkie podziękowania dla uczestników i Team Street Fishing. To moje trzecie zawody w tej edycji i najlepsze i najwięcej dały mi w kość bo na własnym terenie.No i do zobaczenia w Krakowie ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Durzy Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Tego Wrocławia to Wam zazdroszczę...Może następnym razem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cwaniak Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 To było prawdziwe fishing extreme jakie kiedykolwiek przeżyłem.24 h w upale-deszczu-ciemności i lampie. Ogólnie mówiąc krew,pot i łzy,ale było warto.Pomimo że w trakcie powrotu zasypiałem w trakcie rozmowy z kolegami to były najfajniejsze zawody na jakich kiedykolwiek byłem.Wielkie dzięki wszystkim. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Barthez204
Takie wspólne na rynku ????
Top użytkownicy dla tego pytania
29
7
7
5
Popularne dni
2 Lip
29
3 Lip
19
4 Lip
18
5 Lip
18
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 29 odpowiedzi
Sebo0707 7 odpowiedzi
biker1 7 odpowiedzi
jedin 5 odpowiedzi
Popularne dni
2 Lip 2016
29 odpowiedzi
3 Lip 2016
19 odpowiedzi
4 Lip 2016
18 odpowiedzi
5 Lip 2016
18 odpowiedzi
Popularne posty
admin
A na koniec ..... jaź? Nie ... jeż .... Zebrał z przelewu ....
Kamil Z.
Krótko z mojej strony. A może nie do końca krótko? Dziękuję! Wszystkim. Na początku pomysłodawcom i organizatorom. Daliście radę! Impreza niesamowita! Niespotykana formuła, kilometry przespacerowan
admin
Koleżanki i koledzy, Chciałbym bardzo serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom naszych kolejnych zawodów Street Fishing Extreme 2016 we Wrocławiu. Nie ma co ukrywać była to niezwykła impreza. Kró
Opublikowane grafiki
89 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi