Skocz do zawartości
  • 0

24h - Street Fishing Extreme 2016 Wrocław....Online

Barthez204

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Gratulacje dla wszystkich uczestników. To naprawde było extremalne przeżycie. Pogoda wystawiła na próbe nasze charaktery. Zatem szczególnie gratuluje zdobywcy najwiekszej nocnej ryby, bo to co sie działo w nocy to nie był kapuśniaczek :) Mam nadzieje, że nagroda za tą kategorie (o ile pamietam- świetny kijek z pracowni) wynagrodzi trudy walki. Pozdrawiam

• Like 4

• 0

Gratulacje dla wszystkich uczestników. To naprawde było extremalne przeżycie. Pogoda wystawiła na próbe nasze charaktery. Zatem szczególnie gratuluje zdobywcy najwiekszej nocnej ryby, bo to co sie działo w nocy to nie był kapuśniaczek :) Mam nadzieje, że nagroda za tą kategorie (o ile pamietam- świetny kijek z pracowni) wynagrodzi trudy walki. Pozdrawiam

To jest właśnie tak jak się baletuje 24h non stop. Wtedy głowa niestety nie funkcjonuje prawidłowo i zaczynają się pomyłki. Spieszę wyjaśnić ale w krótkich słowach co by nie zmęczyć.

Po pierwsze obiecałem w zapowiedziach nagrodę dla night makera - łowcę największej ryby w nocy.

Zmęczony zapomniałem o tej klasyfikacji ... ale mówię to szczerze bo nie będę dorabiał do tego ideologii.

Zadzwoniłem do Wojtka z Cage-Rods i mam dla zwycięzcy obiecaną przede mnie na wędkę - będzie wykonana w przeciągu 10 dni od dzisiaj.

Przepraszam za pominięcie zwycięzcy tej kategorii. Skontaktuję się poza forum.

• Like 8

• 0

Dziękuje za wspaniałą zabawą !!!! Z imprezy na imprezę coraz lepiej. Uczestnicy bardziej się poznają i atmosfera robi się coraz bardziej przyjacielska. Wielki szacun dla organizatorów!!! Pozdrawiam wszystkich uczestników i do zobaczenia na kolejnych imprezach!!!!

• Like 4

• 0

Ja również dziękuję za super zabawę, zarówno organizatorom i jak i jej uczestnikom. Przyznam szczerze, że aż nie chciało się wyjeżdżać z Wrocławia. No i oczywiście szczere gratulacje należące się zwycięzcom! Mam nadzieję, że niebawem znów się wszyscy spotkamy!

• Like 2

• 0

Dziękujemy za zaje...............stą atmosferę Remkowi i pozostałym organizatorom,  fotka Team Spirit.... i duże dzięki dla naszego przewodnika Piotra (biker1) - bez Niego miasto by nas zjadło....pozdro dla wszystkich i do zobaczenia....

Wielkie podziękowania dla Remka za pomysł wprowadzony z SFE :D , wielkie podziękowania dla chłopaków z TEAM SPIRIT..( nazwa SUPER)...troszkę pobiegaliśmy po Wrocławiu winiki nie najgorsze. Wielkie podziękowania dla uczestników i Team Street Fishing. To moje trzecie zawody w tej edycji i  najlepsze i najwięcej dały mi w kość bo na własnym terenie.

No i do zobaczenia w Krakowie ;) ;)

• Like 2

• 0

To było prawdziwe fishing extreme jakie kiedykolwiek przeżyłem.24 h w upale-deszczu-ciemności i lampie. Ogólnie mówiąc krew,pot i łzy,ale było warto.Pomimo że w trakcie powrotu zasypiałem w trakcie rozmowy z kolegami to były najfajniejsze zawody na jakich kiedykolwiek byłem.Wielkie dzięki wszystkim.

• Like 7