jerzy Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 @Frikoza shimano nie przepadam z subiektywnych powodów. Może dlatego nie garnąłem się specjalnie do rzucania tymi mlynkami. No może raz waliłem cegłami za pomoca pożyczonego curado i było swietnie. jak na 1010 lb to dośc cienka jest ta twoja plecionka JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Już poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 dużo tekstów,ciekawych wywodów a może łowienie na jerki wędką z multikiem to po prostu baitcasting-dla mnie może się to nazywać remkasting-moi mistrzowie Remku,Sebku oni i tak wiedzą co robią-przypomina mi się rozmowa ze Zdunem na temat castingu przy kociołku-pamiętacie chłopaki? A wszystko to dlatego że mój największy ups....dzięki Rognis,dzięki Remek....ach ta moja życiówka....to dzięki Wam ale o tem potem czekamy na 2 część opowieści z Roslagen....Pozdrówka Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 w sumie także i w szczególności chciałbym podziękować za te szczególne kotwice Guzowi-niech żyje Barca-wiesz stary o co chodzi.Guzu Wielkie Honory dla Ciebie żeś mi tak uzbroił tego jerka.Pozdrawiam,Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Polecam sie na przyszlosc Porter Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi