koks Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 WitamSzukam kija do ciezkiego (jak dla mnie) castingu .Mam pytanie odnosnie dwoch blankow/Wedek Jedna to 3 czesciowy Batson IC747-3 RX7 3 1,88cm 14-60gr 12-25lb Fast Heavy a drugi to 3 czesciowy G.loomis ETR81-3 HC 20ETR81-3 HC 20 6'9 305 15-30lb 1/2-2oz Fast Heavy Jakie sa roznice (oprocz tych na papierze wymienionych powyzej) i ktory jest lepszy pod jerki do salmo slider 7cm - 12cm Pozdro Koks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Przeczytaj może coś pomoże. Też interesowałem się tym patykiem ale cena robi swoje. Kupiłem Hand Made i nie żałuje 2 częściowy. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=15772&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Dzieki czytalem ale szukam 3 czesciowego do samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Fajnie ale nie o to chodzi. Jeśli potrzebujesz coś do ciężkiego castingu to przedział gramowy będzie około Slider 10S 56gram a 80 gram . A później i pewnie 100 gram. Więc jeśli będziesz uważał ze 60 gram to max twojego ciężkiego castingu to kupuj śmiało Gloomis bardzo dobra firma tylko ze mało znana w Polsce. Wiesz cena tez zrobi swoje co wybierzesz gloomis jak pamietam jakies 360$ kosztował wiec nie mało jak na trawelka. Przy dobrych znajomych ja masz w stanach powinieneś coś jeszcze utargować. Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 mam pare kiji g.loomis escape z pazurem i bez w lzejszej formie 1/2oz ,3/4 , 1oz i z tego co sie wyczuwa i czyta w internecie to one sa raczej niedociazone tzn mozna je ladowac ciezszymi przynetami niz to co wskazuje opis na wedzisku. To samo jest podobno z batsonem 3 czesciowym ktorego nigdy nie mialem w rekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi