SlawekNikt Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Miałem slama, a na nim grubą mikado octa braid 0,08 i nie miałem problemów z brodami. Faktem natomiast jest, że im cieniej tym musi być dokładniej, spróbować można położenie szpuli podkładkami regulować. Edytowane 13 Marca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Problem z brodami na plecionce miałem przy użyciu różnych kołowrotków.Problem tkwi w sposobie przesuwu szpuli. W starym kołowrotku Shimano super posuw szpuli jest oscylacyjny i rozwiązały się problemy z brodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 dziękuję za podpowiedzi, martwi mnie tylko bo kupię nowy kołowrotek droższy powiedzmy za 500 zł i też będzie "brodził", sprawdzę te Rarenium może faktycznie trzeba kupić nowy młynek. A nawijacie plecionki po wcześniejszym moczeniu w wodzie czy na sucho????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Techron sztywny (...)Bez urazy, ale chyba po Mensilu... (...) A nawijacie plecionki po wcześniejszym moczeniu w wodzie czy na sucho?????Na mokro. Edytowane 14 Marca 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 https://www.mefistofishing.pl/shimano-sahara-1000-new-2017-p-1721.htmlCzy może ktoś miał do czynienia z takim kołowrotkiem?? Szukam czegoś taniego tak szczerze....Może ktoś ma jakieś sprawdzone tanie młynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 jerkbait.pl-shimano-sahara-2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperek Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Co to znaczy "tani" i "dobry"? Pamiętaj, że co dla ciebie jest tanie, dla mnie może być bogactwem, a co dla mnie jest dobre, ciebie może zabić ???? Edytowane 15 Marca 2018 przez kasperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi