Skocz do zawartości

SKRADZIONO SPRZĘT WĘDKARSKI !!!!!

jasiekcom

Rekomendowane odpowiedzi

Skradziona mi trochę sprzętu wędkarskiego głównie kołowrotki muchowe z linkami :
Kołowrotek EGO FIGHTER 5/6 z linką RIO Euro Nymph,
Kołowrotek EGO BEETHOVEN 5/6 z linką Ego Fighter 5 aftm,
Kołowrotek EGO BEETHOVEN 9/10 z głowica rzutowa EGO,
Kołowrotek OKUMA Airframe muchowy 4/6 z linką muchową airflo kolor orange,
Kołowrotek firmy Leeda Profil Salmo z linką Airflo line intermedia 9/10 aftm,
Dodatkowo poszły dwa pudełka z muchami jedno przezroczyste typu slim z nimfami około 200 sztuk a drugie z muchami jeziorowymi; lurki blobsy itp. Do tego skradziono dwa kołowrotki jeden spiningowy drugi morski na dorsze firmy Cormoran.
Na dole zdjęcia skradzionego sprzętu!

Gdyby ktoś zauważyło, że ten sprzęt gdzieś wypłynął proszę i informację
foto_dankas@op.pl
tel. 665 300 764
Dla osoby która pomoże w odzyskaniu sprzętu NAGRODA !!!!

post-53905-0-14978900-1467564642_thumb.jpg

post-53905-0-64250800-1467564670_thumb.jpg

post-53905-0-97359000-1467564684_thumb.jpg

post-53905-0-90837300-1467564699_thumb.jpg

post-53905-0-08820800-1467564762_thumb.jpg

Koledzy sprzęt został skradziony z mojej piwnicy, sprawa zgłoszona już jest na Policję. Prośba jest taka aby jeśli komuś rzuciło by się coś takiego na rynku "wtórnym" to proszę o informację. Sprzęt muchowy nie jest sprzętem "popularnym" więc złodziej będzie miał problem aby go upłynnić. Za wskazanie śladu który doprowadzi do złodzieja nie ważne czy sprzęt odzyskam czy nie, przewidziana nagroda albo rzeczowa albo finansowa.

Okazja czyni złodzieja. Pewnie sprzęt spuściłeś z oka i po zawodach.

Mi skradziono sporo sprzętu w woj. Zach-Pomorskim i już tam nie pojadę na ryby na pewno, a bida która tam ludziom zagląda w okna będzie się pewnie pogłębiała.

faktycznie bida u nas aż piszczy  ;)  :P

• Like 2

Mi skradziono sporo sprzętu w woj. Zach-Pomorskim i już tam nie pojadę na ryby na pewno, a bida która tam ludziom zagląda w okna będzie się pewnie pogłębiała.

Bieda nie jest usprawiedliwieniem kradziezy.

• Like 4

Faktycznie u nich taka bida, że jak wędkarz idzie brzegiem jeziora, to mu kaczki chleb rzucają.
  • Like 21

Myślę, że to musieli być jacyś przyjezdni ... 

Jeżeli mieszkasz w bloku i zrobili tylko Twoja piwnice to poszukaj wśród "znajomych" albo sąsiadów. Mi też kiedyś zginął rower z piwnicy. Okazało się, że "swój" był złodziejem. Mam nadzieje, że znajdziesz sprawcę i sprawiedliwość zostanie wymierzona.

Chłopu sprzęt zaj... , prosi o pomoc a tu co raz lepsze rady gdzie sprzęt powinien trzymać a gdzie nie...

Może mu jeszcze wpie... spuścić, bo to jego wina, że w piwnicy trzymał.Bez stresu kolego przeglądam giełdy i jak coś trafię dam znać,a swoją drogą może masz lepszą propozycję jak pomóc koledze,może pomoc finansowa,a co tam odkupimy koledze niech ma coś od życia i od kolegów z JB????

Edytowane przez Marioo

Powiem tak, jeszcze raz BARDZO DOBITNIE prośba jest taka aby jeśli komuś rzuciło by się coś takiego na rynku "wtórnym" to proszę o informację !!!!!!!!!!!!!!!

Prośba jeszcze jedna, koledzy wstrzymacie się z komentarzami, gdzie i kto lepiej kradnie, gdzie trzymać lepiej a gdzie nie  itp. 

Marioo co do Twoich słów odnośnie wsparcia finansowego, to oznajmiam takiego wsparcia nie potrzebują i daruj sobie tego typu tekst. Dam sobie radę sprzęt już zamówiony,  przesyłki na dniach będą u mnie.

Edytowane przez jasiekcom
  • Like 3