jasiekcom Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Skradziona mi trochę sprzętu wędkarskiego głównie kołowrotki muchowe z linkami :Kołowrotek EGO FIGHTER 5/6 z linką RIO Euro Nymph,Kołowrotek EGO BEETHOVEN 5/6 z linką Ego Fighter 5 aftm,Kołowrotek EGO BEETHOVEN 9/10 z głowica rzutowa EGO,Kołowrotek OKUMA Airframe muchowy 4/6 z linką muchową airflo kolor orange,Kołowrotek firmy Leeda Profil Salmo z linką Airflo line intermedia 9/10 aftm,Dodatkowo poszły dwa pudełka z muchami jedno przezroczyste typu slim z nimfami około 200 sztuk a drugie z muchami jeziorowymi; lurki blobsy itp. Do tego skradziono dwa kołowrotki jeden spiningowy drugi morski na dorsze firmy Cormoran.Na dole zdjęcia skradzionego sprzętu!Gdyby ktoś zauważyło, że ten sprzęt gdzieś wypłynął proszę i informacjęfoto_dankas@op.pltel. 665 300 764Dla osoby która pomoże w odzyskaniu sprzętu NAGRODA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 urabal bym siekiera reke ,mi tez 2 lata temu wywalili sprzet z samochodu odnalazlem po miesiacu na allegro i odzyskalem radze sledzic aukcje na olx i allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Współczuję, przechodziłem.Ręce upier....lić przy samej dupie!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Okazja czyni złodzieja. Pewnie sprzęt spuściłeś z oka i po zawodach. Mi skradziono sporo sprzętu w woj. Zach-Pomorskim i już tam nie pojadę na ryby na pewno, a bida która tam ludziom zagląda w okna będzie się pewnie pogłębiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Mi skradziono sporo sprzętu w woj. Zach-Pomorskim i już tam nie pojadę na ryby na pewno, a bida która tam ludziom zagląda w okna będzie się pewnie pogłębiała.Sugerujesz że kilka Twoich wizyt pomogłoby postawić ten region "na nogi"? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Dlatego ja kija nawet w samochodzie i podworzu na noc nie zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Koledzy sprzęt został skradziony z mojej piwnicy, sprawa zgłoszona już jest na Policję. Prośba jest taka aby jeśli komuś rzuciło by się coś takiego na rynku "wtórnym" to proszę o informację. Sprzęt muchowy nie jest sprzętem "popularnym" więc złodziej będzie miał problem aby go upłynnić. Za wskazanie śladu który doprowadzi do złodzieja nie ważne czy sprzęt odzyskam czy nie, przewidziana nagroda albo rzeczowa albo finansowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Okazja czyni złodzieja. Pewnie sprzęt spuściłeś z oka i po zawodach.Mi skradziono sporo sprzętu w woj. Zach-Pomorskim i już tam nie pojadę na ryby na pewno, a bida która tam ludziom zagląda w okna będzie się pewnie pogłębiała. faktycznie bida u nas aż piszczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Okazja czyni złodzieja. Pewnie sprzęt spuściłeś z oka i po zawodach.Mi skradziono sporo sprzętu w woj. Zach-Pomorskim i już tam nie pojadę na ryby na pewno, a bida która tam ludziom zagląda w okna będzie się pewnie pogłębiała.Bieda nie jest usprawiedliwieniem kradziezy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Okazja czyni złodzieja. Pewnie sprzęt spuściłeś z oka i po zawodach. Mi skradziono sporo sprzętu w woj. Zach-Pomorskim i już tam nie pojadę na ryby na pewno, a bida która tam ludziom zagląda w okna będzie się pewnie pogłębiała.Faktycznie u nich taka bida, że jak wędkarz idzie brzegiem jeziora, to mu kaczki chleb rzucają. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 "Faktycznie u nich taka bida, że jak wędkarz idzie brzegiem jeziora, to mu kaczki chleb rzucają."- każdego szkoda - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Okazja czyni złodzieja. Pewnie sprzęt spuściłeś z oka i po zawodach.Mi skradziono sporo sprzętu w woj. Zach-Pomorskim i już tam nie pojadę na ryby na pewno, a bida która tam ludziom zagląda w okna będzie się pewnie pogłębiała.Myślę, że to musieli być jacyś przyjezdni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Jeżeli mieszkasz w bloku i zrobili tylko Twoja piwnice to poszukaj wśród "znajomych" albo sąsiadów. Mi też kiedyś zginął rower z piwnicy. Okazało się, że "swój" był złodziejem. Mam nadzieje, że znajdziesz sprawcę i sprawiedliwość zostanie wymierzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ja mieszkam w bloku i nigdy bym nie zostawił sprzętu wędkarskiego w piwnicy.Kiedyś mi się włamali i ukradli ozdoby ogrodowe,wykopują drzewka z cmentarza,nie wspimne o kołpakach z auta.Dziwne czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Biedne czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Chłopu sprzęt zaj... , prosi o pomoc a tu co raz lepsze rady gdzie sprzęt powinien trzymać a gdzie nie...Może mu jeszcze wpie... spuścić, bo to jego wina, że w piwnicy trzymał.Franczesko z tym zachodniopomorskim to pojechałeś ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Franczesko z tym zachodniopomorskim to pojechałeś ...Noooo, aż się ucieszyłem, że w Koszalinie jestem tylko "słoikiem" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Chłopu sprzęt zaj... , prosi o pomoc a tu co raz lepsze rady gdzie sprzęt powinien trzymać a gdzie nie...Może mu jeszcze wpie... spuścić, bo to jego wina, że w piwnicy trzymał.Bez stresu kolego przeglądam giełdy i jak coś trafię dam znać,a swoją drogą może masz lepszą propozycję jak pomóc koledze,może pomoc finansowa,a co tam odkupimy koledze niech ma coś od życia i od kolegów z JB???? Edytowane 7 Lipca 2016 przez Marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Powiem tak, jeszcze raz BARDZO DOBITNIE prośba jest taka aby jeśli komuś rzuciło by się coś takiego na rynku "wtórnym" to proszę o informację !!!!!!!!!!!!!!!Prośba jeszcze jedna, koledzy wstrzymacie się z komentarzami, gdzie i kto lepiej kradnie, gdzie trzymać lepiej a gdzie nie itp. Marioo co do Twoich słów odnośnie wsparcia finansowego, to oznajmiam takiego wsparcia nie potrzebują i daruj sobie tego typu tekst. Dam sobie radę sprzęt już zamówiony, przesyłki na dniach będą u mnie. Edytowane 7 Lipca 2016 przez jasiekcom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi