Pytanie głównie kierowane do posiadaczy i użytkowników starej, poczciwej, dwupłaszczowej Romany. W grę wchodzi tylko silnik elektryczny. Raczej na 100% będzie to Osapian 55/60 z MC. I teraz pytanie: Jaki aku konkretnie do tej łódki? Waga tego kolosa to przecież 200 kg samej skorupy, plus woda w podłodze, osprzęt, 2-3 osby itd. Pewnie wyjdzie dobrze ponad 400 kg. Będzie na bank trolling na wodzie 500ha. Maksymalny dystans do 10 km. Nie chcę się martwić o to, że mi aku padnie i będę naparzał wiosłami.
Pytanie
Robert Crocker
Pytanie głównie kierowane do posiadaczy i użytkowników starej, poczciwej, dwupłaszczowej Romany. W grę wchodzi tylko silnik elektryczny. Raczej na 100% będzie to Osapian 55/60 z MC. I teraz pytanie: Jaki aku konkretnie do tej łódki? Waga tego kolosa to przecież 200 kg samej skorupy, plus woda w podłodze, osprzęt, 2-3 osby itd. Pewnie wyjdzie dobrze ponad 400 kg. Będzie na bank trolling na wodzie 500ha. Maksymalny dystans do 10 km. Nie chcę się martwić o to, że mi aku padnie i będę naparzał wiosłami.
Top użytkownicy dla tego pytania
19
7
6
3
Popularne dni
6 Lip
20
4 Lip
13
7 Lip
12
5 Lip
9
Top użytkownicy dla tego pytania
Robert Crocker 19 odpowiedzi
saw 7 odpowiedzi
godski 6 odpowiedzi
Krzysiu 3 odpowiedzi
Popularne dni
6 Lip 2016
20 odpowiedzi
4 Lip 2016
13 odpowiedzi
7 Lip 2016
12 odpowiedzi
5 Lip 2016
9 odpowiedzi
Popularne posty
WhiteWillow
Ja bym po dwóch setkach sugerował pozostać na lądzie.
maxtip
Chyba, że znasz kogoś z NASA, to może by z rakiety przypasił...
Qowax001
mały ten niebieski worek na taką rybę Odnośnie aku, kojarzy ktoś orientacyjnie w jakim tempie spalina na wolnych obrotach ładuje aku ? Mam aku 150ah i jest kilka miejsc gdzie tylko elektryk wchodzi
Opublikowane grafiki
61 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi