Turtle Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Długość: po wyklepaniu ~ 12cmGrubośc: 1.5mm 25g, 2mm 33g, 2.5mmMateriał: KwasówkaJutro dorzucę jeszcze ze 3kształty + pełna polerka na lustro.Sprawdzona na szczupaku, troci/pstrągu i belonie. Kilku osobom z forum słałem także może ktoś się pochwali efektami.. Uploaded with ImageShack.us Klepane młotkiem na dwóch wałkach. Mam jeszcze troche prostych, także jakby ktoś miał inny sprawdzony wzór - to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 a moze takie 8 9 cm sa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turtle Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 są, są - jutro wrzuce foty - w innym kształcie - coś w rodzaju morsa (ale klepane tak jak te wyżej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 trocie w morzu kusiły ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 a pochwali pochwali experymentalnie dalem w prezencie Witkowi kilka (nascie??) sztuk przed wyprawa na fiordy z tego co wiem na plytszych wodach fajnie sie spisywaly - ale moze Wiciu coś sam napisze / pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turtle Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 szpiegu - Ten mors był zrobiony na zamówienie wędkarza trociowego - zatoka pucka. Z tego co wiem w ub. roku kilkanascie sztuk miał ale na pozostałe kształty też biorą - najpierw na te duże łapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Qrcze. Mam a jeszcze nie było okazji sprawdzić Czas najwyższy raczej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turtle Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Jutro normalne aparatem a dzis z kom:Długość: 96 i 98mm (ta szersza)Grubość: 2mmWaga: 27 i 32g (ta szersza) Uploaded with ImageShack.us Wyżej jedna wygięta i jedna z tych wcześniejszych dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi