Werem Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam, U siebie w regionie, mam problem z zamówieniem cewki do silnika...Na cewce jest wybity numer 3930.Na tabliczce znamionowej silnika jest taki kod: M5B 369 92 423.Może jest osoba, która pomoże mi w zamówieniu cewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 no i swiecaa czyujnik cisnienia oleju do odpiecia, tylko olej musi byc na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 selk Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 super tylko nie mam skąd podmienicpisałem o tym w pierwszym poście szukam kogoś kto ma /może sprawdzic /podmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 selk Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 mama skąd jesteś ?mozna u Ciebie ten moduł sprawdzić /podmienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 selk Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Dobra problem rozwiązany. Silnik dziala jak zloto. Przeplywalem tydzien w Szwecji bez zgaśniecia. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 selk Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Temat do zamkniecia Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Dobra problem rozwiązany. Silnik dziala jak zloto. Przeplywalem tydzien w Szwecji bez zgaśniecia. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaCo było ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 selk Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 wymieniono przełacznik zbiorników wew/zew bo przepuszczałoraz wtyk zbiornika zewnetrznegocoś z tego pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Dziwne.tam jest tylko kranik przepływowy i zaworek zwrotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 selk Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 objaw był taki że jak sie pompowało paliwo gruszką ze zbiornika zewnętrznego to napełniał się zbiornik wewnetrznya co do złaczki ze zbiornika to po prostu ciekła - okazało sie ze jakaś zła była założona w każym razie po tych wymianach nie gaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 brawo. ile $ ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 selk Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 ten przełączik z 70 złwtyczka podlegała wymianie bo wcześniej sprzedali mi ja w tym samym serwisie bo wczesniejsza była juz mocno wyrobiona i zdaje sie dali nie do tego modelu silnikaale na wewnetrznym zbiorniku (po przełaczeniu przełącznikiem na niego tez gasła wiec trudno jednoznacznie stwierdzic ze to wina tej wtyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 selk Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Problemem jeszcze mogły być gumowe rurki od układu paliwowego. Miały 20 lat. Moze troche sparciałe były . Jak silnik dostawal temperatury to byc moze zaciagaly lewego powietrza Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Werem
Witam,
U siebie w regionie, mam problem z zamówieniem cewki do silnika...
Na cewce jest wybity numer 3930.
Na tabliczce znamionowej silnika jest taki kod: M5B 369 92 423.
Może jest osoba, która pomoże mi w zamówieniu cewki.
Top użytkownicy dla tego pytania
20
10
7
5
Popularne dni
18 Lip
18
13 Lip
7
19 Lip
7
22 Lip
5
Top użytkownicy dla tego pytania
selk 20 odpowiedzi
evin 10 odpowiedzi
Werem 7 odpowiedzi
Boczek322 5 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lip 2019
18 odpowiedzi
13 Lip 2016
7 odpowiedzi
19 Lip 2019
7 odpowiedzi
22 Lip 2019
5 odpowiedzi
Popularne posty
SlawekNikt
<...> usunąłem bo link nie działał Sprawdź też uszczelki w gaźniku.
godski
Co było ?
evin
brawo. ile $ ?
Opublikowane grafiki
63 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi