Andrzej Stanek Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 MORRUM ULTRA MAG SX1601C rozebrany do pierwiastka, wymyty, wysmarowany...Od jakiegoś czasu kataloguję sobie swoje młynki w ten sposób tylko na użytek własny - dzisiaj jest wyjątek... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Mefisto jest tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ładnie wygląda ten Morrumek - cacuszko, aż szkoda brać na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 heh ...na Ciebie Andrew zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 A może Remuś da tu też swojego i inni? Ci co mają tego typu morrumki bo one cieszą oko dawac..dawać...będzie ładna galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ajajaj ale perelka Sliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Robi wrazenie - szacuneczek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 MEfik daj spokoj - ja to swojego tutaj nie pokaże bo mi Lady_D go zarekwiruje pod pretextem nienalezytego traktowania i zbyt rzadkiego pucen pucen machen - nie mylic z modnym ostatnio bunga bunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Mój to ten ... . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ehhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 czyli co? został multik Bujo (no chyba ze juz wsio sprzedal) oraz mój?? ja nie mam namiotu bezcieniowego więc się nie będę wygłupiał z fotkami poglądowymi w tak wypasionym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Mifas mogą być z telefonu.Nie będzie widać przypadłości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Morrumy mają w sobie coś niezwykłego. Trzeba taki kołowrotek mieć i pokręcić nim, żeby się o tym przekonać.Andrzeju, gratuluję perełki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 czyli co? został multik Bujo (no chyba ze juz wsio sprzedal) oraz mój?? ja nie mam namiotu bezcieniowego więc się nie będę wygłupiał z fotkami poglądowymi w tak wypasionym wątku Mifas- ma zdjeciach wyzej jest moj byly Morrum Powinienes poznac po szpulce i hamulcu ZPI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 ehhhh chyba za mientki jestem Najpierw Remkowy AE74 i moje cacko (dla mnie przynajmniej) ZX1601 IV CB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 i jeszcze przypomnienie kilku słów sprzed niemal roku: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=186035 msg_186035 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dla porównania wielkością z 51DC...Oba z przeznaczeniem na pstrąga. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Super młynki Ceny tez maja bajońskie http://cgi.ebay.com/ABU-Morrum-AE74-SX-1601-C-Ultra-Mag-S2-E XCELLENT-/140506845690?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20 b6dc51fa&x=51&y=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 jamesty ten AE74 wisi na ebayu od min 2 miesięcy... z tego co pamietam pierwotnie był za 999$ + wysylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Wiecie...ceny to pojęcie względne...niedawno sprzedałem z mini marżą klientowi szpulkę ZPI, jakiś magnezowy unikat do starszej wersji PIXY o ile pamietam za 1000 zł brutto cena takiej fabrycznej jak była produkowana była o połowę niższa, ale obecną cenę rynek aż tak wywindował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi