Andrzej Stanek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 No ładne to to eh...ładne.Mój Morrumik dzisiaj chrzest bojowy miał,wąsata Pani na oko z 70+ mi i jemu dała w pióra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ależ piękne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Andrzeju uważaj, wprowadzasz modę na swego pieszczocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 No!Ja już na nim namalowałem dziesione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Eee tam Waldek, fajny multik i tyle. Mam go wysmarowany i przygotowany do zlotu. Pytanie za 100 punktów - co bardziej będzie miało wzięcie muchi czy cast. No i jedzie ze mną CARDIFF ten daje radochę z łapania. Tylko ten wiatr za oknami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Serce multika... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 No i stałem się posiadaczem morrumka,banan z gęby od rana nie schodzi.Niestety musi poczekać na testy rzutowe i to mnie już nie cieszy.Ale warto mieć taką perełkę,Kamil wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ale nie masz za co mi dziękować.Jakbyś się na 3601 namyślił to zaczniemy polowania i wtedy mi podziękujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A cała dyskusja dotyczy multika @Bujo? Bo jak nie, to ja jestem zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ale nie masz za co mi dziękować.Jakbyś się na 3601 namyślił to zaczniemy polowania i wtedy mi podziękujesz Pomału Kamil małą łyżką do przodu chęci są trza na finanse poczekać.pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A 3601 w tym watku tez moze być ? A bo w zasadzie posiadam takowego od jutra...w wersji forell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Słyszałem o tym Twoim Forellku 3601 i jego świetnej kondycji...Wstawiaj foty, jesteśmy ciekawi.Gratulacje zakupu, dobrze mieć fartownego Kumpla Mifka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jutro wieczorem do mnie dotrze. Ja go znalazłem a Mifek strzelał ..Teraz jeszcze muszę, chcę upolować 1601 w wersji forell.Trza im bedzie adekwatne kijki stworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A to Mifek wredota mi go śmignął z E-bay jakieś 2-3tygodnie temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 uuuupss ;)Z niemcowni kupiony, zloty forelek..to ten sam?Będa nastepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ten sam a Fe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ten sam a Fe! widzisz tomy następnym razem trzeba się umówić co kto kupuje zebyśmy sobie wzajemnie konkurencji nie robili... ja tam miałęm tylko jeden strzał ze z góry ustalonej pozycji i jak widać udało się, ale broń i amonicja były aero więc jak coś to ja jestem (prawie) niewinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Młynek miał mały test porównawczy z Cardiff DC. Wypadł dosyć korzystnie, obsługiwał te same przynęty (od 5 gram dolny zakres, mniejszych nie stosuję). Dystanse uzyskiwane były porównawcze, (7gr) 3/4 szerokości Dunajca ze wskazaniem na Morrum. Wysokie przełożenie pozwalało znacznie szybciej prowadzić przynętę. Kultura pracy mniejsza jak w Cardiff, troszkę głośniejszy na rozpędzonej szpulce. Dobra ergonomia, będąc większym od Cardiff-a nie sprawiał problemów w obsłudze przy rzutach spod siebie w miejscach zakrzaczonych. Odczucia własne – mając obydwa multiki bardziej lubię kręcić Cardiff. Morrum ma przewagę w głębokości szpuli przez co mocniejsza linka. Wydaje się mieć większy potencjał rzutowy w zakresie uzyskiwanych odległości.Przytoczone uwagi są moją subiektywna oceną… . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Czy ktoś być może wie, czy ramy morrumów są anodowane, czy jest to goły stop? Chodzi oczywiście o wersje w barwie naturalnej. A może ktoś jakimś cudem wie, czy w tym stopie jest krzem czy nie? A może wogóle ktoś próbował anodować i ładnie wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Gołe na pewno nie są, bo rysy na ramie mają dużo ciemniejszą barwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Tego się właśnie obawiam, że jednak jest anodowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi