Chat Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 No cóż każdy ma swoją wizje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Korkowe knoby wydają się być ładniejsze. Chodzi o estetykę "korkowe knoby".Osobiście nigdy nie podobały mi się korkowe knoby. Te z projektu dodają smaczku vintage. Mnie się podoba:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Dzięki I tu masz rację Robercie bo tak będzie Avail HD- S-Trad 80mmI dwie pierdoły jeszcze będą,taka fanaberia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2024 U mnie taki nabytek - raczej na półkę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 U mnie taki nabytek - raczej na półkę Z ta polka to nie rozumiem. Nawet w takim wydaniu to super maszyna. Teraz juz nie do kupienia ale kiedys udalo mi sie trafic zestaw ZPI z AE74 czyli szpula plus hamulec, karbonowa korbka ... zaluje ze sprzedalem. Stanek moze ma do dzisiaj Moj znajomy tuningowal gdzies u siebie czyli w Norwegi te stare ABU. Juz nie pamietam ale byl tam spec od nich typu magnezowe szpulki i cala reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Kupiłem, bo cena była niezła. Ładnie się komponuje z Suveränem, a w tych parametrach katuję dalej stare Scorpiony 1001 W Szwecji jest UT Reel Technology, w Norwegii nie kojarzę żadnego takiego tunera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 To i ja pokaże swojego rodzynka.Nie dość że rodzynek to na dodatek podwójny jedynak.Jedyny morum wśród moich abu i na dodatek jedyny na lewe łapę wśród stada na prawe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 No właśnie, jak Ty dajesz radę kręcić nie tą ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Kamil daje rade.Przecież nim Śp.Maciek bigam wciągnął mnie w casta to w spinie kręciłem lewą. Tylko to że Maciek kręcił prawą to I ja z kończnośc musiałem naumiec się prawą.ale prawdę mówiąc to tego zestawu z morumem używam 2-3 razy w roku.Więcej młynków na prawą nie zamierzam mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Oczywiście na lewą rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi