Andrzej Stanek Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 cd. pod pstrąga . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Lady piękny ten morrum! Jestem ciekawy jak sprawuje się na pstrągach, jaką obsługuje gramaturę. AE74 kosztuje tyle bo:1. Rocznie produkowanych było 200 szt.2. Już ich nie produkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Lady piękny ten morrum! Jestem ciekawy jak sprawuje się na pstrągach, jaką obsługuje gramaturę. AE74 kosztuje tyle bo:1. Rocznie produkowanych było 200 szt.2. Już ich nie produkują Remek- tak samo jak AE74, takie same lozyska, szpulka i hamulec, jedynie panele nie sa magnezowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Lady piękny ten morrum! Jestem ciekawy jak sprawuje się na pstrągach, jaką obsługuje gramaturę. AE74 kosztuje tyle bo:1. Rocznie produkowanych było 200 szt.2. Już ich nie produkują można jeszze dodać:3. Wyprodukowano łącznie ok 1000 szt - z czego setkę ma ich ojciec czyli Yuki Ito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Ito nie łowi na AE74 ma swoje zabawki ... Fakt jest taki, że bardzo dużo takich zabawek miał IMAE (on chyba je projektował) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Dzięki za informacje ale te cudeńka ładnie wyglądają. Pewnie po tuningu radzą sobie z mikrusami ;] i High Speed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 ale wszystkie te multiki sa juz tak stunnowane lub skonstruowane ze niewiele pozostalo do zrobienia. Jedynie moj ZX czeka jeszcze na szpulke - ale pewnie chwile jeszcze poczeka bo AVAIL jeszcze ich nie orbi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam Panowie!Po Waszym artykule zapałałem pierwszą miłością do Abusia AE 74...No i stało się!Przy pomocy nieocenionionego @Mefisto w ciągu kilku dni stałem się szczęśliwym posiadaczem tego cukiereczka:)Przy okazji serdecznie dziękuję koledze @Mefisto za super profesjonalną akcję ściągania multika!.Pozdrawiam, Duży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 no to sie zacznie. Witaj duży w klubie wielbicieli kosmicznych staroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 No to witaj w klubie MORRUM...Młynek zacny, pogratulować.Koniecznie musimy go zobaczyć na żywca i umoczyć - np. zlocik - Dunajec... Mefi to bankowa firma i wielokrotnie był testowany w tej materii z wynikiem pozytywnym. Ja też szukam dla niego zajęcia tylko jakoś nie widać namierzanego obiektu. Gratuluję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Duzy- no to zestaw masz niczego sobie Jabberwock FTi jest prawie tak rzadki jak AE74 Gratulacje. Napisz jak wedka sie sprawuje na sandaczach. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Hehe, Wojtku kozacki sprzęcior masz!!! Pogratulować czy pozazdrościć, sam nie wiem Heh, pewnie i jedno i drugie w końcu jesteś Ojcem Chrzestnym mojego castingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 no to sie zacznie. Witaj duży w klubie wielbicieli kosmicznych starociStaroci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam, z błękitnym i czarnym wzrokowo już oswoiłem się ale ten Lady D ... Fajnie, że mamy takie coś w kraju. Bujo i Lady pogratulować.O AE 74 remek miał coś napisać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 no to sie zacznie. Witaj duży w klubie wielbicieli kosmicznych starociStaroci? mekamil miałem na myśłi to ze podstawy tych multików - rama przede wszystkich jest od SXa czyli maszynki ktora już troche latek ma (konstrukcyjnie rzecz ujmując ma się rozumieć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Operuję 'trochę' innym pojęciem starości Adrzeju, ten spust Availa jest aluminiowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Operuję 'trochę' innym pojęciem starości kamil dla mnie te nasze 1601 to takie wędkarskie dragstery. Rama / czasem buda old school ale serce z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Mój dragster jest z rocznika '77 więc taki SX to praktycznie nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Kamil - to kolory w rocznik '77...Na pytanie:(Adrzeju, ten spust Availa jest aluminiowy?)odpowiadam: TAK alu bardzo precyzyjnie dopracowany, pasowniejszy jak w nowych ZX... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Kurde widzę że nawet fajny klub morruma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Precyzja spasowania spustu AVAIL... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Andrzej do tego forellka i do szpulki AVAIL, aby szpulka działa oki potrzeba chyba jeszcze dołaczyć kilka tych magnesików wyższych...tak doczytałem na stronie availa...prawda to? Napisz cos na ten temat...bo zamaóiłem klientowi szpulke i te magnesy...bedzie to kompletny zestaw do podmianki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 W oryginalnym Forellku są cztery magnesy mój jak na fotkach ma 6 sztuk. Pełen komfort rzutowy uzyskuję na ustawieniach skali pokrętła w położeniu 10/15. Z tego co słyszałem w oryginalnym hamulcu moc magnesów jest zbyt słaba i są kłopoty. Mogę zejść niżej jednak trzeba się już mocno pilnować a przecież nie o to chodzi nad wodą. Zestaw daje pełną swobodę bezstresowego łapania, nie myśli się o brodach… Schodziłem na ustawienia 7-8/15 a od 6/15 były już „jaja”… . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 no właśnie i te 4 oryginalne magnesy sa za krótkie..Avail sugeruje zastapienie ich na nowe o dł. 3mm...o ile dobrze rozumuję... http://www.avail.jp/product/ms_sxum/ms_sxum16.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 A prawda to, że szpulki SXUM, do serii C MAG, nie pasują? Jeśli idzie o serię 3600, to jeśli wierzyć google translator, to piszą o tym wprost. Natomiast co do serii 1600, to modele MAG, nie są ujęte w zestawieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi