Tomy Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 No to ja też dołączam do klubu Abusiów.Właśnie przyszedł Morrumik SX1601C-mag napiszę coś więcej ale jak wyjdę z szoku. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Lady D to z którego roku jest ten multik? Operujecie tym pojęciem starości, że się pogubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Nie wiem kiedy był wyprodukowany...Tu masz tabliczkę znamionową, może coś ona podpowie. Tomek gratulacje, fajny sprzęt. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Mogę się mylić, ale...Od roku 2000 o ABU na japońskim rynku dbało Pure Fishing, a wszystkie Morrumki to już za ich kadencji wychodziły. Powinien mieć, więc najwyżej 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam serdecznie Zaraza zwana morrum i mnie dopadła...W chyba 1986 kupiłem za jakieś chore pieniadze ambasadorka 5000...taki czerwony, ślyczny..mam go do dziś. To był początek...kolo sie zatoczyło, jakieś curado, antaresy, cc51 itp..Japońskie, sliczne , kolorowe..i znów abu. Karma jakas czy cuś.Podziekowania dla mifka za ustrzelenie morumka i oby drugiego udało się zdjąć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witaj na pokładzie... Widzę, że masz SX1601C - fajna maszynka.Jak ostygniesz z radości posiadania zainwestuj w niego.Zdecydowanie spust do wymiany na AVAIL i pokombinuj z własnymi bloczkami. Dużo frajdy z eksploatacji maszynki. Można się zakochać...Miałem cztery teraz został jeden - nie mam rozterki z którym iść na randkę...A skośne japonki rozmiar 51 zawsze mam pod ręką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Raczej nie ostygnę...ten czerwony ambasadorek nadal mnie cieszy choć jest ze mną od lat.A temu marumkowi nie popuszczę...jakaś letka szpulka już się szuka do niego,hamulec...ogarniam na razie temat co można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Zrobimy zlot miłośników ABU Morrum nad rzeką .... kto zgadnie jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Nad rzeką Morrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Taaaaa .... A czy ktoś widział jeszcze jakieś fajne morrum w Internecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 A jakieś nie fajne bywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Nie. Szukam nowych rozwiązań i odmian Morruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Z odmian, to chyba jakiś tajniaków nie ma . Za to widziałem kiedyś na jakimś japońskim blogu sporą kolekcję ABU, w tym dużo morrum, w których właściciel poanodował sobie ramy i pokrywy w różne egzotyczne kolory. Były fiolety, zielenie, niebieski i czerwony. Rewelacyjnie to wyglądało. Szkoda, że nie zachowałem ale może jeszcze znajdę to podlinkuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Znalazłem złotego; wyglada niczego sobie.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Tu jest chyba większość wariacji nt: http://bigbait.forumcommunity.net/?t=42491899Moim faworytem jest ten czarno-złoty.Srebrno-pomarańczowy też jest bardzo ładny. Kiedyś lewa wersja była nawet na ebayu i to w zupełnie przyzwoitej cenie.A, no i czerwony AE74: http://en.item.rakuten.com/proshopks/0103073073000003/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Kamil Ty mnie chcesz chyba wykończyć.Ten Sunset to jest miazga normalnie a z resztą wszystkie,wszystkie chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ciesz się, że 1500C Cię nie kręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Kamil dobijesz Tomka a pikawę ma słabą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Już nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Też mnie kręcą ale jest strasznie mało z jedynką na końcu.Próbowałem łowić takim na prawą rękę i jakoś szło ale jak walnął Boleń to korbkę trzymałem nieruchomo a kręciłem całą wędką,wszystko mi się popieprzyło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam, a czy te 1500 są na lewą mańkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Z tego, co wiem to nie ma 1501C (a przynajmniej na oczy jeszcze nie widziałem). Na pewno są 2501C: http://www.tackleland.com/index.php?cPath=27_566_596&osC sid=17338309ee7f9bcabb87fc154ffa4f88Albo 1601C IAR, ale bardzo rzadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 To jeszcze ja zboczę z tematu . Były jeszcze modele 1500, z oznaczeniem OH- mała prawa zębatka, napędzająca wodzik na ośce. Zwróćcie uwagę na bezwładność wodzika. Miazga. http://www.youtube.com/watch?v=wkR5w8xoiJA Blog tegoż warsztatu, rozbebeszone większość modeli ABU: http://blog.goo.ne.jp/goober_goober/c/8b2d3ecd9baff33f80a025 c1a23a051c/15 prawy i lewy dolne przyciski, do przesuwania stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Znalazłem złotego; wyglada niczego sobie.. . aero faktycznie wygląda niezle, aczkolwiek Twoj tez jest fajny - choc widzę, że wszystkich fotek nie pokazałeś... ta najciekawsza JESZCZE nie trafila na łamy forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Macie coś do poczytania http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=zh-CN& u=http://www.sjzluya.com/read.php%3Ftid%3D170&ei=oVyQTbO vGYucOpOBmaEC&sa=X&oi=translate&ct=result&re snum=9&ved=0CGUQ7gEwCDge&prev=/search%3Fq%3DMORRUM%2 BULTRA%2BMAG%26start%3D30%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26h s%3DzSp%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26prmd%3Div nsfd http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=ja&u=h ttp://blog.goo.ne.jp/shoya_0303/e/2afa55ae8696f838d68259d952 c42f0b&ei=lF2QTen7CcmAOo7pwKAC&sa=X&oi=translate &ct=result&resnum=10&ved=0CHIQ7gEwCTgo&prev= /search%3Fq%3DMORRUM%2BULTRA%2BMAG%26start%3D40%26hl%3Dpl%26 client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official% 26prmd%3Divnsfd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi