Johnny John Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Czy ktos może mi powiedzieć gdzie można na mazowszu łowić pstrągi???? niestety nie mam mozliwosci pojechc nad jakąś pomorską rzeczkę szukałem i pytałem się kolegów wedkarzy ale oni łowią na spławik i nie wiedzą Pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Na Mazowszu juz nie tylko zlowienie pstraga ale i jakiejs przyzwoitszej ryby drapieznej jest wyzwaniem...Na pisanie na ogolnodostepnym forum o tym, gdzie jeszcze mozna zapelnic zamrazarke rybami nikt rozsadny nie pojdzie...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witaj na forum JJ, odpowiem pewnie trochę inaczej niżbyś się spodziewał: odwiedź łowisko specjalne okoń k/Nowego Dworu. Słyszałem że tam łowi się pstrągi na spinning. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witaj na forum JJ, odpowiem pewnie trochę inaczej niżbyś się spodziewał: odwiedź łowisko specjalne okoń k/Nowego Dworu. Słyszałem że tam łowi się pstrągi na spinning. PozdrawiamMoże i na spinning biorą ale najwięcej pstrągów łowi się tam na... śledzie. Takie najzwyklejsze w oleju . Byłem tam raz i nie udało mi się pstrąga na spinning złowić a obok mnie na śledzia gościu łowił co chwię. Ojciec złowił też pare na kukurydzę... wtedy zwątpiłem i zająłem sie karpiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 @Phalato mnie wcale nie dziwi. Na sledzia w oleju można złowić nawet @friko, zwłaszcza jak jest do tego kieliszeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 kieliszeczków nie widziałem ale to pewnie była tajemnica sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 @phalabez kieliszeczka nie lzja, w końcu pstrag to szlachetna ryba i z gwinta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Johnny John Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 no to poprubuje na tego śledzia a kieliszek to wole sobie zostawic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 ...kieliszeczków nie widziałem ...Phala, jak ja juz nie widze kieliszeczkow to z reguly koncze lowienie...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 @Gumo, problem w tym że ja jeszcze ich nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavecky Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Odpowiem dyplomatycznie by nikt mnie nie zlinczował Otóż wyobraź sobie, że bardzo dużo mazowieckich siurków jest lub było zarybuionych pstrągiem. W jedych prawdopodobieństwo złowienia jest większe w innych mniejsze ale o dziwo wciąż jest Najlepiej przejżyj Dezinformator Wód Górskich - masz tam podane oficjalne górskie a więc pstrągowe wody - w tym mazowieckie. Poza tym kup dobrą mapę, postudiuj ją, dużo jeździj nad wode i obserwuj! Każda rzeczka i czystej, chłodnej wodzie, kiełżach, lekkim zacienieniu drzewami może cię zaskczyć pięknym, dzikim kropkiem Nawet jeżeli nie kropek to możesz liczyć na zabawę z przyzwoitym jelcem lub kleniem. PozdrS.ps. Aaaa! ( pamiętaj czasem w siurku, o którym powiedziałbyś, że na pewno nie jest niczym więcej niźli wodopojem dla krów można złowić 40-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Johnny John
Czy ktos może mi powiedzieć gdzie można na mazowszu łowić pstrągi???? niestety nie mam mozliwosci pojechc nad jakąś pomorską rzeczkę
szukałem i pytałem się kolegów wedkarzy ale oni łowią na spławik i nie wiedzą
Pomóżcie!!!
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi