havy Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Hej,Co sądzicie o wędkach predox?Była by to jakaś alternatywa dla batsona,czy ju?ź lepszy team dragon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 A co to jest Predox? Bo co to jest Batson i Tim Dragon to mniej wiecej wiem...Pytam, bo naprawde nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Te?ź ich nie znam dlatego pytam.Po przeczytaniu oferty sprzeda?źy znalazłem to w necie http://www.muller-fishing.pl/predox-wedka-intense-jig-1-85-m -9-18-gram.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 No to po zapoznaniu sie ze strona podana moge napisac, ze wg mojej oceny to zdecydowanie bardziej klasa Kongera czy Dragona niz Batson.Chyba srednio sie te cuda przyjmuja nad Wisla bo juz trzecia cena jest: bylo 350, potem 299 a teraz jeszcze taniej oferuja ta wedeczke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi