Wiele osób chciałoby zacząć przygodę ze spinningiem, castingiem, czy też flyfishingiem (wolę muszkarstwem). Wielu zaczęło, ale efekty przyprawiają o frustrację. Może warto byłoby założyć temat, w którym doświadczeni wędkarze zaoferowaliby się wziąć pod swą opiekę zaczynających przygodę z wędkowaniem? Z jednej strony taki adept miałby przewodnika w stawianiu pierwszych kroków, z drugiej strony (i to byłoby najfajniejsze), narodziłyby się nowe znajomości i przyjaźnie. Mam nadzieję, że temat wart jest przedyskutowania .
Pytanie
hudy76
Pomysł nie mój, ale do rzeczy:
Wiele osób chciałoby zacząć przygodę ze spinningiem, castingiem, czy też flyfishingiem (wolę muszkarstwem). Wielu zaczęło, ale efekty przyprawiają o frustrację. Może warto byłoby założyć temat, w którym doświadczeni wędkarze zaoferowaliby się wziąć pod swą opiekę zaczynających przygodę z wędkowaniem? Z jednej strony taki adept miałby przewodnika w stawianiu pierwszych kroków, z drugiej strony (i to byłoby najfajniejsze), narodziłyby się nowe znajomości i przyjaźnie. Mam nadzieję, że temat wart jest przedyskutowania
.
38 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi