wujek Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Skoro na brzegu sprawy ida ku lepszemu...to moze i klienci zmadrzeja ...Nie sądzę, a że klient nasz pan to każdy będzie siedział cicho żeby dalej dutki płacili. W cywilizowanym kraju każdy kto by przywiózł suma znalazłby się z miejsca na czarnej liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Daleko idący optymizm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Nie sądzę, a że klient nasz pan to każdy będzie siedział cicho żeby dalej dutki płacili. W cywilizowanym kraju każdy kto by przywiózł suma znalazłby się z miejsca na czarnej liście.Wujek dążymy do tego małymi krokami. Kilku się nawróciło,i nie zabierają już sumów. Kropla drąży skałe. Edytowane 22 Marca 2015 przez urasenty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocek Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam Kolegów,ja osobiście planuję rozpoczęcie sezonu w pierwszym tygodniu po świętach, oczywiście w zależności od pogody. Przed pierwszym maja chcę zobaczyć co się zmieniło na Wiśle i Narwi, czyli raczej tylko pływanie. Zapraszałem kolegów na spotkaniu w grudniu i moje zaproszenie jest nadal aktualne.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocek Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Zapomniałem dodać, że będę trzymał łódź w tej samej przystani co Urasenty- w Wieży Michałowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam Kolegów,ja osobiście planuję rozpoczęcie sezonu w pierwszym tygodniu po świętach, oczywiście w zależności od pogody. Przed pierwszym maja chcę zobaczyć co się zmieniło na Wiśle i Narwi, czyli raczej tylko pływanie. Zapraszałem kolegów na spotkaniu w grudniu i moje zaproszenie jest nadal aktualne.Pozdrawiam Pamiętam i chętnie skorzystam P.S. Zmieniam tytuł na Przystań Modlin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Dodam jeszcze do wątku ze zaraz obok powstała w zeszłym roku przystań na terenie starej stoczni, może komuś się przyda http://marina-modlin.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 W naszej ofercie znajduje się wypożyczalnia sprzętu rekreacyjnego i rybackiego. Istnieje możliwość organizacji ognisk oraz grilla. Powyżej cytat ze strony przystani. Będzie można wypożyczyć siatkę lub agregat... ;-) Chyba właściciele nie mają wiele wspólnego z naszym hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W naszej ofercie znajduje się wypożyczalnia sprzętu rekreacyjnego i rybackiego. Istnieje możliwość organizacji ognisk oraz grilla. Powyżej cytat ze strony przystani. Będzie można wypożyczyć siatkę lub agregat... ;-) Chyba właściciele nie mają wiele wspólnego z naszym hobby.Możesz kolego rozwinąć temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 A co tu rozwijać "sprzęt rybacki" to raczej nie jest to samo co "sprzęt wędkarski".Swoją drogą to niby oferują pokoje, ale w cennikach nie zauważyłem. O możliwości biwakowania na ich terenie w czasie spływu też nic. A szkoda bo w czasie spływu fajnie byłoby mieć kilka miejscówek ;-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocek Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Kolega Bob być może ma rację . Dodaj jeszcze ze w pobliżu są jednostki wojskowe więc dla leniwych granaty lub dynamit .A tak na poważnie myślę że to czeski błąd . W pobliżu jest kilka miejsc do wyboru . Osobiście wydaję opinię dopiero jak poznam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Wieści z portu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasielewskis Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 tak się właśnie zastanawiam, czy bezpiecznie jest zostawiać takie silnika na łókach...Dajcie znać co o tym myślicie i jakie były Wasze doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Bezpiecznie nigdy nie jest. Ale nawet w Szwecji tu i ówdzie prywatyzuje się silniki. Warto zerknąć do regulaminu przystani i spytać czy mają polisę OC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasielewskis Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 no bo wygoda to faktycznie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam Kolegów,ja osobiście planuję rozpoczęcie sezonu w pierwszym tygodniu po świętach, oczywiście w zależności od pogody. Przed pierwszym maja chcę zobaczyć co się zmieniło na Wiśle i Narwi, czyli raczej tylko pływanie. Zapraszałem kolegów na spotkaniu w grudniu i moje zaproszenie jest nadal aktualne.Pozdrawiam I jak z tymi zaproszeniami są aktualne, da się odwiedzić twoją jednostkę pływającą Przy okazji obejrzałbym przystań, bo się przymierzam do swojego pływadła Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Trzyma ktoś swoją łódkę w tym porcie ? https://www.google.com/maps/search/przysta%C5%84+modlin/@52.4347215,20.6927703,18zByłem dzisiaj i chcą 140zł miesięcznie za moją 370x180. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Trzyma ktoś swoją łódkę w tym porcie ? https://www.google.com/maps/search/przysta%C5%84+modlin/@52.4347215,20.6927703,18zByłem dzisiaj i chcą 140zł miesięcznie za moją 370x180.Chodzi Ci o przystań na stoczni czy przy Baszcie Michałowskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Chyba stocznia skręca się tam zaraz przed mostem Józefa Piłsudskiego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Ja trzymałem tam w zeszłym roku, teraz jeszcze nie zdecydowałem się czy trzymać na wodzie czy slipowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Przy Wieży Michałowskiej nie ma już przystani, zostały same barki przycumowane do brzegu. Pozostaje tylko stocznia. Edytowane 4 Maja 2018 przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 I jak zadowolony jesteś , nic nie zginęło ? jutro się u nich zwoduję i pewnie w niedzielę zostawię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 I jak zadowolony jesteś , nic nie zginęło ? jutro się u nich zwoduję i pewnie w niedzielę zostawię . Nic nie zginęło, jak najbardziej polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi