leszekw72 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Poszukuję śruby motylkowej do mocowania silnika Mercury 5 KM do pawęży.Może ktoś ma jakiś stary silnik do rozbiórki na części. Będę wdzięczny za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Podaj więcej informacji na temat silnika, śruby mogą się różnić w różnych modelach.Do dwusówa może tu dostaniesz:http://olx.pl/oferta/silnik-zaburtowy-mercury-mariner-tohatsu-4-5-km-2-t-stopa-s-czesci-CID767-IDaLoDz.html#60d1975909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leszekw72 Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 4-ro takt 5 KM, ale śruby chyba wszystkie są M10. Te moje na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxxx Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 leszek72 i jak znalazłeś śruby ?ja ostatnio odkręcałem śruby a że szło ciężko to wziąłem rurkę no i plastikowa rączka pękła , później zapsikałem wd40 i jakoś poszło ale rączka uszkodzona i widzę że w PL ani jednej nie znalazłem bo nawet nie wiadomo gdzie i jak tego szukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leszekw72 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Funkcjonują jako część zapasowa. Kupiłem nową i mam taki komplet:1. 8M0075060 CLAMP SCREW KIT2. 95379 WASHER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 walleyee00 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Jakby ktoś posiadał to potrzebuję taką śrubę tylko m12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Ja dorabialem u ślusarza tokarza itd wyszly prawie jak oryginał a funkcje spelniaja jak oryginał. Koszt 40 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxxx Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 same rączki kupiłem na ebayu wykonane są z aluminium a cena to jakies 15$ z wysyłką więc nie wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
leszekw72
Poszukuję śruby motylkowej do mocowania silnika Mercury 5 KM do pawęży.
Może ktoś ma jakiś stary silnik do rozbiórki na części. Będę wdzięczny za informacje.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi