KrzysiekPL Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Szukam pomocy co do wyboru multiplikatora mam do wydania 1600zl kij juz mam http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/daiwa-ryukon-jerkbai t-g17-a180-p965-k7698.html Co moglibyście polecić ? Czym mam sie kierować?Dziekuje wszystkim z góry za pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja dodam coś od siebie jak się zmieścisz w 90 gramach to Shimano Calcutta DC http://www.tackletour.com/reviewshimanocalcuttatedc.html Pamiętam że ktoś sprzedawał na forum za 1400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 mifek może poprze a może i nie Faktycznie Luna i jej podobne (np. milionerka 203sw) sa bardzo fajnymi zabawkami, ale jak bym już miał do wydania 1600 pln to poszedłbym po bandzie i kupił sobie DAIWA PLUTON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Niezgorsze okularki i ta blaszka Nadrowskiego tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Niezgorsze okularki i ta blaszka Nadrowskiego tyż okularki Dragon Mega Baits koszt 50 pln blaszka - oj poppciu poppciu przeciez to IGORÓWKA - bezcenna bo jedna s pierwszych w tej wielkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 .............przeciez to IGORÓWKA - bezcenna bo jedna s pierwszych w tej wielkosci Uderz w stół a się dowiesz No pewnie, że Igora. Pamiętam, pamiętam. Po jedną z takich właśnie, LadyD usiłował, poprzez sztormy Dunajca sięgnąć. Niestety nie wyszło .A blaszka świetna rzeczywiście i żałowałem jej okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 popper z tego co wiem to Igro nie limituje jakos specjalnie dostepnosci swoich cudeniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Wiem wiem. Jakoś tak, w końcówce miesiąca, oczekuję małej partyjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No i ten pies Daiwki Pluto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekPL Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Szczerze jestem zaskoczony ,stawialem na to ze większość bedzie proponowala modele z stajni shimano ale to miła widomosć .Z modelem daiwa luna to chyba bede mial spore problemy z kupnem a co do plutona czy ktos z was go posiada?Czemu byscie postawili na Plutona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 a ja bym kupil lune 200, 5 kilometrow dobrej plecionki, 30 metrow tytanu na przypony, kilkaset dobrych agrafek i kretlikow a na samym koncu wiadro przynet ... mozna tez kupic sobie DC do lowienia 100 gramowymi wabikami ... tylko po co orac pole ferrari? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Szczerze jestem zaskoczony ,stawialem na to ze większość bedzie proponowala modele z stajni shimano ale to miła widomosć .Z modelem daiwa luna to chyba bede mial spore problemy z kupnem a co do plutona czy ktos z was go posiada?Czemu byscie postawili na Plutona? ja posiadam super maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIEK522 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 tylko po co orać pole ferrari To jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Podpisuję się obiema rękami. No chyba, że ktoś chce mieć coś specjalnego - dla samej satysfakcji posidania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekPL Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 W sumie? ,jestem już zdecydowany na multi daiwa 253 luna bardzo dużo pozytywnych komentarzy przeczytałem na temat tego młynka , no i koledzy na forum zdecydowanie przekonali mnie ze to bedzie odpowiedni wybór .Co mi pozostaje zamówic go i czekać na to cudeńko.A jeszcze pytanko jaka plecionke byscie polecili zebym kupil do niego ,wiekszosc przynet na jakie bede lowil sa w przedziale miedzy 18g-60g.Z góry dziękuje i pozdrawiam forumowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 W sumie? ,jestem już zdecydowany na multi daiwa 253 luna bardzo dużo pozytywnych komentarzy przeczytałem na temat tego młynka , no i koledzy na forum zdecydowanie przekonali mnie ze to bedzie odpowiedni wybór .Co mi pozostaje zamówic go i czekać na to cudeńko.A jeszcze pytanko jaka plecionke byscie polecili zebym kupil do niego ,wiekszosc przynet na jakie bede lowil sa w przedziale miedzy 18g-60g.Z góry dziękuje i pozdrawiam forumowiczów... 20 max 30 lb z ukierunkowanie 20-25 REALNEJ mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekPL Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Mifek a poleciłbyś mi jakkis konkretny model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 - power pro ze sprawdzonego zrodla - spider wire STEALTH (tylko i wylacznie ta odmiana) - Dega TYTANit - Power strike i kilka innych o któych była mowa wielokrotnie na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi