Piotr Lipiec Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam,troszkę ostatnich projektów chciałbym Wam pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Batson IP 963F pod pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Batson ISA 1086 F ,pod trocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Batson pod klenio-jazie IST 1082F 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Kolejny pod klenio-jazie zbudowana na blanku z odzysku po muchówce SA 5/6 przycięty na 2,50m .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Jak na razie tyle z ostatnich, kolejne projekty w fazie budowy na pierwszy ogień muchówka ze stajni batsona #3 , jak zakończę to wrzucę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ladne te wedki, szczegolnie kleniowo-jaziowa. Moje gratulacje. Rozumiem, ze drewniane elementy robisz sam pod wymiar? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dzięki za słowa uznania, lubię łączyć drewno egzotyczne z różnymi korkami,trochę roboty przy tym jest,ale efekt końcowy rekompensuje wszelkie trudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 O tak kleniowo-jaziowa jest piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Również najbardziej podoba mi się ten na blanku IST 1082F. Bardzo ładnie wszystko współgra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Cieszę się że mogę dodać do galerii kolejnego Użytkownika bardzo ciekawe kijki Panie Piotrze, widać też autorski styl - te oploty omotkowe - bardzo ciekawy pomysł na ożywienie kijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Cześć. Pięknie wypieszczone kije. Mam prośbę, mógłbyś Piotrze zdradzić jakigo lakieru używasz do polakierowania oplotów dekoracyjnych oraz jaką stosujesz doń technikę nakładania? Pozdrawiam,Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Witaj,dzieki za uznanie, ale przy Twojej klejonce moje moga sie schować.Co lakieru to lakieruje tym samym co i omotki czyli flexa,staram sie dać troszkę grubsza warstwę, potem delikatnie podgrzewam,ladnie sie wtedy rozkłada. lakier ma nie być dość płynny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam,W ostatnim czasie nabyłem dwie wędki zrobione przez Pana Piotrka. Pierwsza robiona na blanku Batsona- 213 cm, c.w.7-18g. Druga, również Batson, tylko, że szklak 240 cm, c.w. 4-14g.W swojej kolekcji posiadam kilka wędek innych producentów (dragon hm 80, GLoomis. O wędkach , zrobionych w pracowni LP Rods można powiedzieć tylko jedno: na głowę biją wędki zrobione przez innych producentów pod względem jakości wykonania oraz designu.Pozdrawiam.Marcin Filipowicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam.Marcin, pokaż proszę te cukierki. Wszak to galeria! Pozwól nacieszyć oko, myślę że Kolega Piotr się nie obrazi PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Witam, sporo było pracy zwłaszcza przy tym szkalku, z blanku 2,13m przedłużyłem na 2,40, całość podzieliłem na 3 kawałki, łącze typu spigot, uchwyt z insertem z drewna iroko , oczywiście korek połączony z drewnem ,cały kijek w tonacji brązowej ,do tego mój kaprys czyli wyplatanka też stonowany brąz.Mówiąc krótko:komponenty-....złbudowa- ....godzinuszłyszeć taką opinię- bezzcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam !!! Zamówiłem u Pana Piotra Wedkę na blanku muchowym #5 Batsona IF 906 2,75cm ...Kij jest świetny , dopieszczony , wyjątkowy , jedyny w swoim rodzaju ...PEREŁKA !!!Dziękuję Panie Piotrze, jest Pan artystą !!! POLECAM WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jedna z ostatnich wędeczek jakiej zdążyłem zrobić fotki przed wysłaniem .Muchóweczka na blanku Batsona #3, pod sucharka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 smakuś jak powiada mój kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Cos sie Piotr nic nie chwalisz nowymi projektami;)A wiem z pewnego zrodla, ze cos tam strugasz czasami dla forumowych kolegow:p pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A no widzisz nawet nie zdążyłem żadnych fotek cyknąć temu CD,nawet miałbym do swojej galerii,bo wyszedł kijek fajnie w tej niebieskiej szacie,myślę że będziesz z niego zadowolony .Mam kilka nowych wędek do budowy, to muszę im fotki porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Dzisiaj wypadlem na pol godzinki nad wode i zrobilem pare fotek telefonem;) I ugiecie: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Aparat masz niezły...... w tym telefonie....ale ....co to za kijaszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Aparat masz niezły...... w tym telefonie....ale ....co to za kijaszek? Badziew jakich malo ale tylko go mialem przy sobie;)Badyl to BLRBR2108L mniam:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Dzięki za fotki, widzę że współpraca z okonikami ma się dobrze.Ja chwilowo rybki muszę odłożyć na później , trochę za dużo się wszystkiego na raz uzbierało. Fajowo, że kijek przypadł Ci do gustu.Człek ma jakąś satysfakcje z tego co robi widząc zdjęcie swojej budowy wędkę i do tego blaszkę, a co najważniejsze wszystko współgra ze sobą i przynosi efekty, czyli ryby. To motywuje mnie jeszcze bardziej do pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi