popper Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Phenixphenix 1.JPG..phenix 2.JPGBardzo, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 A daloby sie zblizenie tej wyplatanki na phenixie ? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Niestety słabe to zdjęcie bo i fotograf ze mnie słaby, a zresztą tak na szybko robione przed wysyłką do zamawiającego.Na żywo efekt kapitalny, szczególnie przy kolorystyce czarnej z srebrną nicią. Edytowane 21 Lutego 2013 przez Piotr Lipiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Myslalem ze to pojedyncze nitki sa - efekt kapitalny to sie domyslam, ale pracy w to tez troche na to idzie Bardzo mi sie podobaja Twoje wyplatanki, ogolnie wyplatanki mi sie podobaja Mam teraz plan pokombinowac z pojedynczymi nitkami w oplocie, nie wyplatac calej powierzchni, bedzie zdecydowanie szybciej - zastanawiam sie tylko czy warstwa lakiery nie ucierpi wizualnie - robiles juz cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 No niestety chciaeć aby coś ładnie wyglądało to i robty trzeba włożyć , taka łuseczka to ok 4-5h roboty, a co do wyplatanek z kilkunastu nitek to wróć sobie na 1 stronę mojego wątku tam kilka projektów z niepełną wyplatanką , mniej nici idzie szybciej się robi a efekt też fajny, co do lakieru to trzeba próbowac dajesz ciut grubiej i zapełnia on luki między wzorkiem ,ale to trzeba cierpliwości i zacznie coś wychodzić .Wyplatanki super sprawa wedka wtedy nabiera dodatkowewgo kolorytu, ale też nie wolo przesadzic bo wędka to nie choinka i wszystko musi byc ze smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgadzam sie w 100%. Czasem jednak na niektore kije musze znalezc kompromis i nie moge poswiecic 5h na wyplatanke, ale moze 2h znajde - testy juz niedlugo takze zobaczymy Dzieki za cenne rady, no i nie przestawaj wyplatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Pikna robota, mniamusnie wygladaja te badyle - zreszta jak wiekszosc w tym watku Zaluje, ze moj kolejny projekt musi niestety z winy mojego nieslownego znajomego poczekac, i pewnie szybciej mi bedzie na nowo nazbierac kaske W kazdym razie koniec smutow, pozostaje cierpliwie czekac bom sie napalil na to o czym pisalismy pozdro Edytowane 22 Lutego 2013 przez nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Muszę przyznać że wykończenie w moim guście. Piękne kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Jak zwykle piękna robota tz arcydzieło Piotrze Kijki z pod Twojej ręki mają to coś w sobie Nie ukrywam że trafiają w mój gust Pzdr Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nowe projekty z świeżo przeniesionej pracowni, dwie karabelki 2,59 do 14gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Heh Piotrze to już przeprowadzka wreszcie dokończona ??To i wreszcie czas nad swoją wodę się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 W końcu na swoim,i pracownia taka jak powinna być , przestronna i funkcjonalna ,ale jeszcze trochę zejdzie nim wszystko dogram, do wody 3km ale jak na razie brak na ryby czasu, ale na nie jeszcze przyjdzie czas, teraz i tak na moich ciurkach powodziowe wody . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 eee na tym ciurku który masz/macie pod opieką też taki wysoki stan ??? toż to ci te kropkowańce po uciekaja hehehea jak terminy u Ciebie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wszystkie moje rzeczki poszły sporo w górę w góre ,więc kropki i klenie na muchę muszą poczekać na lepsze czasy, zbiornik Wióry też pod samy nosem , ale tam dopiero zaczynam pod koniec sierpnia, zostały sandałki ale jak pisałem teraz wykończenie pracowni i inne roboty z domem, więc też mają fory , ale mnie juz pomału zaczyna nosić i chyba nie wytrzymam i pomęczę ich trochę .Z terminami bez zmian ok 3-4tyg max ,no chyba że jak z tymi karabelkami od lutego czekałem na blanki, ale warto było uzbroić się w cierpliwość, może zamawiający jak odbiorą już wędki to się podziela na forum opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Oby tak było. Może ponudzę Ciebie jeszcze pytaniami przez fona hehehe Ok zdrówka życzę, tylko udanych produkcji i tych życiówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Nowy projekcik batson ISB 781,pod delikatne sandaczowanie. Ubrany pod kolor kreciołka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Phenix PST 895-2 , ubrany w fuji sic , kolorystyka pod daiwe, czarno-złota, ciemny korek z mosiężnymi pierścieniami, DPS black i ciemne drewienko , do tego wyplatanka rybia łuska efekt w połączeniu z kręciołkiem powalający, wszystko pięknie współgra . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Piotrze mógłbyś zrobić zbliżenia wyplatanki i pokazać omotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Niestety już nie bo pojechała dziś w świat, zdjęcia robione na szybko przed odbiorem więc nie za bardzo , zresztą słaby ze mnie fotograf . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Tu ciut więcej omotki widać. Edytowane 25 Lipca 2013 przez Piotr Lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Kiepski fotograf ale wędki strugasz piękne. Znajomy szuka fachowca do wymiany spigita w CD EXT,juz chyba wiem kogo mu polecę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Patu widzę że jesteś fotografikiem podpowiedz mi proszę co robić aby było lepiej ze zdjęciami.Wiem że najładniej by było cyknąć nad woda i taki był plan ale za szybko odebrana przez zamawiającego i nie zdążyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Patu widzę że jesteś fotografikiem podpowiedz mi proszę co robić aby było lepiej ze zdjęciami.Wiem że najładniej by było cyknąć nad woda i taki był plan ale za szybko odebrana przez zamawiającego i nie zdążyłem.wyslac kija do testow do patryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Tez tak myślałem, ale o blaszkach , podoba mi się fotografia Nynego i o nim myślałem bo fotograf z niego pierwsza klasa. Tylko cóż jak czasu brak ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 ja tam wolę fotografować rybcie...ale najbardziej je łowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi