Mariusz Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Nowy projekcik batson ISB 781,pod delikatne sandaczowanie. Ubrany pod kolor kreciołka.DSCN5362.JPGDzięki Piotrze kij wykonany super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dzięki za opinię, to teraz niech te chańczowe sandacze się teraz maja na baczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 pan Piotr zrobil mi wedeczke mhx 3.05 7-21g jest super kijek wykonanie przerosło wszelki oczekiwania.polecam pracownie pana Piotra mam jusz jego dwa kije i sa super serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 W końcu dostałem dobry czeczot drewna egzotycznego ,mała próbka na foto, nasączane cyjanoakrylem , dąstępne pod uchwyty DPS, SKSS jaki i pod muchowe . mozliwość dowolnego koloru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ładne inserty, szczególnie drugi od dołu ma ciekawą fakturę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 C.d. drewienek tym razem pod uchwyty muchowe, efekt powalający 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Bardzo ładne Piotrze,- jak dla mnie dużo ładniejsze i z ciekawszą fakturą niż te od innego Piotra a jak z możliwościami obróbki? tylko walce czy inne formy także? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Chyba wypada muchówki rozbroić i te ślicznotki założyć . Edytowane 11 Października 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Na razie walce i chyba tak zostanie, bo takie najbardziej według mnie pasują do uchwytów fuji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Jeden z ostatnich projektów , karabelka ubrana w fuji sic , dolnik mix korka z czeczotem, uchwyt SKSS 17 z insertem pod kolor wstawek w dolniku, łuseczka srebno-czarna , omotka czarna z akcentem z czerwonego metalika . Efekt kapitalny,fajna perełeczka wyszła , mam nadzieje że spasowała zamawiającemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wyplatana jak zawsze super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0ntliner Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam,jako szczęśliwy posiadacz powyższej wędki napiszę kilka słów,bo twórca zasługuje na to.Długo wahałem się czy to dobry pomysł,przecież jednego customa już mam i miał być uniwersalny i jak zapewniałem rodzinę...ostatni Po długim zastanowieniu zdecydowałem się,że wędka powstanie w pracowni Pana Piotra i jestem więcej niż zadowolony.Liczyłem na wiele a dostałem nawet więcej.Jeśli ktoś chce mieć kija o oryginalnym i niepowtarzalnym wyglądzie dopracowanym do najmniejszych szczegółów tak jak sobie nawymyślamy,jest to właściwy adres.Dodam,że zdjęcia nie oddają realnego wyglądu.Sam byłem zaskoczony choć miałem foto-postęp prac z kuchni Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Elementy rekojeści niby z tych samych materiałów ale jakby z innej bajki. Jedno z drugim sie troche gryzie jak dla mnie. Jeśli tak miało być i takie były sugestie zamawiajacego to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Trochę trzeba odświeżyć wątek ,kilka ciekawszych projektówLami,, Muchówka MHX Pierwsze próby z grawerką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Piękne drewienka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jak zwykle rewelka. Inserty doszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Jeszcze cieplutki Talonik, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Piotruś Bajka .No tylko te przelotki. Ps.Następnym razem proszę pokazać grawerkę. Edytowane 11 Marca 2014 przez Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 W kolejce do roboty muchówka właśnie z grawerką ,ale jeszcze trochę z nią zajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Nie wiem, czy nie będziesz robił takiego jeszcze jednego Talonika.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 No to niestety musisz się ustawić w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Jeszcze cieplutki Talonik, DSCN6772.JPGRozumiem że to wędka na zamówienie. Rattan, różne korki, korkogumy, insert.. klient miał fantazję, dla mnie to już przerost formy Ostatni 'Lami' - kawał dopasowanej przyjemniej wyplatanki tu ozdobnie ale nie za dużo jak ja mój gust. W MHX'ie insert kolorystycznie idealnie pasujący do końcówki, z ostatnich projektów prosty ale elegancki. A i jeszcze ta karabela, z jak dla mnie mroczną wyplatanką, baardzo fajna mimo że też dużo zamieszania na dolniku to nic się nie gryzie. Edytowane 11 Marca 2014 przez shavt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Jeszcze cieplutki Talonik, DSCN6772.JPGTalonik MLXF2 dotarl do mnie . Jak zwykle Piotr trafiles w moj gust Kijek Rewelka . to drewienko w rekojesci poezja . juz mysle nad nastepnym projektem Piotrze Pozdrawiam Edytowane 13 Marca 2014 przez piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Coś z ostatnich projektów w fazie budowy , uchwycik do muchówki , połączenie czeczota z korkiem ,zatopiona nimfa w żywicy, będzie wymieniony korek na ciemny brąz co by pasował do całego ubrania wędki w omotki brązowe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 O boszszsze,PIOTREK TUTAJ TO DOPIERO SZCZENA OPADŁA PIĘKNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi