Skocz do zawartości

Wędki Hand Made - pracownia LProds

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Jeden z ostatnich projektów , karabelka ubrana w fuji sic , dolnik mix korka z czeczotem, uchwyt SKSS 17 z insertem pod kolor wstawek w dolniku, łuseczka srebno-czarna , omotka czarna z akcentem z czerwonego metalika . Efekt kapitalny,fajna perełeczka wyszła , mam nadzieje że spasowała zamawiającemu.

post-46482-0-24067800-1385057528_thumb.jpg

post-46482-0-66897400-1385057539_thumb.jpg

post-46482-0-17872400-1385057551_thumb.jpg

post-46482-0-37342700-1385057559_thumb.jpg

Witam,

jako szczęśliwy posiadacz powyższej wędki napiszę kilka słów,bo twórca zasługuje na to.Długo wahałem się czy to dobry pomysł,przecież jednego customa już mam i miał być uniwersalny i jak zapewniałem rodzinę...ostatni :)

Po długim zastanowieniu zdecydowałem się,że wędka powstanie w pracowni Pana Piotra i jestem więcej niż zadowolony.Liczyłem na wiele a dostałem nawet więcej.

Jeśli ktoś chce mieć kija o oryginalnym i niepowtarzalnym wyglądzie dopracowanym do najmniejszych szczegółów tak jak sobie nawymyślamy,jest to właściwy adres.

Dodam,że zdjęcia nie oddają realnego wyglądu.Sam byłem zaskoczony choć miałem foto-postęp prac z kuchni :)

Polecam

• 3 miesiące temu...

Jeszcze cieplutki Talonik,

attachicon.gifDSCN6772.JPG

Rozumiem że to wędka na zamówienie. Rattan, różne korki, korkogumy, insert.. klient miał fantazję, dla mnie to już przerost formy ;) Ostatni 'Lami' - kawał dopasowanej przyjemniej wyplatanki tu ozdobnie ale nie za dużo jak ja mój gust. W MHX'ie insert kolorystycznie idealnie pasujący do końcówki, z ostatnich projektów prosty ale elegancki. A i jeszcze ta karabela, z jak dla mnie mroczną wyplatanką, baardzo fajna mimo że też dużo zamieszania na dolniku to nic się nie gryzie.

Edytowane przez shavt

• 1 miesiąc temu...