Piotr Lipiec Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Powinno dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klekot Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 A jak cena by była za taką pinezkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Postaram sie po weekendzie zrobic foty i zapodac do watku pozdroNyny ale nie słowny jesteś wiesz, albo pamięć juz nie ta W miedzy czasie doszła juz moja okoniowka zrobiona przez Piotra na blanku Phenixa FX 701-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Tak to mniej wiecej wyszło, zdjecia zrobione telefonem wiec jakość kiepska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 A to pierwsze testy kija ???? Phenix FX 701-1 Przycięty z góry do 2.08 Pod jaskółki i inne małe przynety Kijek wyszedł fajnie, a ponadto bardzo czuły i ładnie trzyma rybkę.Bardzo dziekuje Piotrze i życzę wielu zadowolonych klientów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Ostatnio bardzo zaniedbałem wątek, ale nie lubię się przechwalać zbytnio, robię to co lubie i mam frajdę z zadowolenia klientów , to chyba cieszy najbardziej, że moja praca komuś przypada do gustu. kilka ostatnich projektów :CD taiaha Talon VI plus na speyowo Muchowy insercik Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Piotr Lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 i jeszcze kilka fotek Batsony na rzekę i pod sandacza Blank od K.Zielińskiego Pacyfic Bay w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Piotr nieźle "dopieszczone" te Twoje wyroby .Pac Bay jest fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 No ten Pac bay to dla mnie ,chciaem przetestować ten uchwyt ,bardzo mi podpasował a i kijek fajny pod kropki z małych rzeczek i nie tylko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ile tak batsonik rx7 pod klenio-jazia by wyszedl w podstawowej wersji na smuzaki i wobki do 5 -6 gr na odre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Przepraszam a to nie jest uchwyt Fuji TVS-TS? Chyba że Pac Bay zrobiło identyczne "zamienniki"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Tak to fuji, ale blank Pac baya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 To się nie zrozumieliśmy Myślałem że podając nazwę masz na myśli uchwyt a nie blank. Ale juz wszystko jasne I jak uchwyt Piotrze, pasuje? Bo ja jestem zachwycony jego walorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Tomek ogarnij się No ten Pac bay to dla mnie ,chciaem przetestować ten uchwyt ,bardzo mi podpasował a i kijek fajny pod kropki z małych rzeczek i nie tylko . Świetny uchwyt jeszcze tu nikt o nim złego słowa nie napisał. Nie wiem jak z kijkami >10lb ale z lżejszymi bardzo komfortowy. A kijki bardzo przyjemne dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Piotrze, orientujesz się może czy do zaślepienia uchwytu TVS-TS będą pasowały od strony foregripa pierścienie Fuji WCS https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Pierscienie-WCS-16-do-uchwytow-FUJI-SK2-16/749? Dedykowane są wprawdzie do SK2 ale może podejdą do TVS'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie powiem Ci bo sam dotaczam te elementy i nie miałem ich . Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Piotr Lipiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Piotr widzę mój nowy projekcik :-D. Piękna Tajaha :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Tomek ogarnij się Świetny uchwyt jeszcze tu nikt o nim złego słowa nie napisał. Nie wiem jak z kijkami >10lb ale z lżejszymi bardzo komfortowy. A kijki bardzo przyjemne dla oka.Nie chcę zbytnio robić offtopa polonistycznego ale składnia zdania napisanego przez Piotra sugerowała właśnie uchwyt marki Pac Bay a nie blank. Tym bardziej iż firma ta produkuje również uchwyty a przecież mogę nie znać wszystkich nowości, prawda? Co do TVS'a mam go w dwóch patykach (10lb i 25lb), był jeszcze w trzecim (też 25lb) ale z czystej ciekawości chciałem też podpytać się innych o opinie. Moja jest jak najbardziej pozytywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Ostatnie projekty , 2 sandaczówki na batsonach ,dla ojca i syna ,oraz coś do dłubania okoni . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Insert w tej okoniowce to akryl z BRC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 tak to akryl i pierścienie wykańczające też z tego materiału. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 ale fajniutkie te dolniki a te dla Ojca i Syna wybajerzona na maxa pewnie beda zadowoleni haha Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Piter co to za blanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Można tu pisać szczerze? Nie wpisywac się w falę lajków?Te dwie sandaczówki są paskudne. Edytowane 21 Października 2015 przez krzychun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Można tu pisać szczerze? Nie wpisywac się w falę lajków?Te dwie sandaczówki są paskudne.O gustach sie w sumie nie dyskutuje ale... fakt, sa paskudne. Pomieszanie z poplątaniem. Drewno, pianka, korek, metal... Do tego zero kolorystycznego zestawienia... (Np. czarny DPS-srebrne pierscienie). Przepraszam Piotr, ze tak pisze ale oglądam Twoje projekty z wielkim zaciekawieniem, każdy kij to pięknie wykonana wędka, a te 2 sandaczowki to pierwsze kije w Twoim wykonaniu, które mi sie po prostu nie podobają... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi