admin Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Cześć,Zmiany, zmiany, zmiany co by lepiej zarządzać informacją o naszej nadchodzącej imprezie w Krakowie. Wątek informacyjny o imprezie: http://jerkbait.pl/topic/76279-street-fishing-extreme-krak%C3%B3w-zapisy/ Tutaj tylko informacja z naszej strony. Tak by wszystko było czytelne i szybko dostępne. Ten wątek będzie uzupełniany o najświeższe informacje. Poniższy wątek to: pytania, odpowiedzi, informacje na temat łowiska, organizowanie przejazdów itd. itd. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 humba Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Cześć.Pytanie do organizatorów:Opłaty na PZW mamy zrobić,czy też Kraków poszedł za przykładem innych okręgów i jesteśmy zwolnieni z opłat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Cześć,Cały czas czekamy na oficjalne info. Miało być do końca zeszłego tygodnia ale niestety nie otrzymaliśmy potwierdzenia. Dokumenty są złożone i czekamy. Damy znać jak tylko bedzie info. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delux Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Kiedy zamykacie rejestracje na Krakow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Kiedy zamykacie rejestracje na Krakow? Zapisy trwają do 25.08.2016r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K-Pon Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Mam pytanie odnośnie punktacji.Czy punktacja za ryby Bolek, Szczupak i Sandacz nie powinna odzwierciedlać wymiarów ochronnych ryb da wód PZW Kraków?Rozumiem, że zostały przyjęte wymiary ogólne. Zapowiada się ciekawa rywalizacja. Oby ryby dopisały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tr33 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zostały dwa dni. Czy coś wiadomo w sprawie opłat? Trochę późno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dopłat robić nie trzeba Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wesol Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Witam, jedziemy z Wawy autkiem do Krakowa i mamy jedno miejsce, jak ktoś chciałby się zabrać to zapraszam na priv. - ustalimy reszte.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ars25 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Cześć,Mogę zabrać dwie osoby z Łodzi do Krakowa, będzie raźniej. Jeśli ktoś chętny pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 trening przed Krakowem zrealizowany 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ja przed treningiem. ....ostatnie poprawki mini zakupy i 9 godzin pociągiem i jestem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 no to zobaczenia w Krakowie na miejscu parking niedaleko jest dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Trening.....hehe kilka rzutów zaliczony. Zakupy tez. W sumie tylko trzeba prowiant ma droge i juz. Szkoda ze nie ma posiłku. ....bo te kanapki sa suuuuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 My już tez gotowi tylko żeby wstać na czas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Powodzenia Panowie ja jestem uziemiony i z Wami mnie nie będzie wrrrrrrrrrrrrrr Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez krakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zaczęliśmy .... jest ciepło, Wisła wolno płynie. Taki jest właśnie Kraków. Przed nami, po drugiej stronie rzeki, Wawel. Na bulwarze biegacze, rowerzyści, a z tyłu dawna duma Krakowa - Hotel Forum. Pierwsze dwa zadania specjalne już wysłane. Walczymy! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Tak nazywa się wytrwałość, poświęcenie i walka do końca. Wyjechali z Bydgoszczy o 23:30. Po drodze zepsuł się pociąg .... ale przyjechali, dotarli. BRAWO!!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Są i ryby ... tuż pod Biurem Zawodów łowi się jazie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Barthez204 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Powodzenia dla wszystkich!!!! Widzimy się w Warszawie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Super impreza, super ludzie! Jeszcze raz wielkie dzięki! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolo_STG Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Jak za każdym razem super impreza i zajebiści ludzie miło było do zobaczenia w wwa to już niedlugo...Jak by tylko zawody trwaly nie 5 a chociaz te 8 godzin a najlepiej to z 10 to by było idealnie bo 5 to mija zbyt szybko w tak dobrym towarzystwie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) , a z tyłu dawna duma Krakowa - Hotel Forum. W 1994r mieszkałem przez dwa tygodnie w hotelu Forum i tam poznałem swoją przyszłą żonę . Piękne wspomnienia , dobrych starych czasów. Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez pisarz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ja też z Krakowem mam piękne wspomnienia...mimo,że jedna taka nie została matką moich dzieci Podsumowując...jak zwykle wyborny klimat,ludzie,zapach rzeki o poranku...Żałuję tylko,że sił mi brakło aby pomachać muchą...niestety wygrało zmęczenie i piwko z Nowej Huty...pyszne to macie Dzięki Wam i pozdrawiam. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Zmiany, zmiany, zmiany co by lepiej zarządzać informacją o naszej nadchodzącej imprezie w Krakowie.
Wątek informacyjny o imprezie: http://jerkbait.pl/topic/76279-street-fishing-extreme-krak%C3%B3w-zapisy/ Tutaj tylko informacja z naszej strony. Tak by wszystko było czytelne i szybko dostępne. Ten wątek będzie uzupełniany o najświeższe informacje.
Poniższy wątek to: pytania, odpowiedzi, informacje na temat łowiska, organizowanie przejazdów itd. itd.
Top użytkownicy dla tego pytania
22
10
7
6
Popularne dni
27 Sie
12
28 Sie
12
10 Sie
9
13 Sie
8
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 22 odpowiedzi
biker1 10 odpowiedzi
Frogerset 7 odpowiedzi
Kamil Z. 6 odpowiedzi
Popularne dni
27 Sie 2016
12 odpowiedzi
28 Sie 2016
12 odpowiedzi
10 Sie 2016
9 odpowiedzi
13 Sie 2016
8 odpowiedzi
Popularne posty
coma
Super impreza, super ludzie! Jeszcze raz wielkie dzięki!
admin
Vita
Kochani! Dziękuję wszystkim, którzy fatygowali się na SFP w Krakowie. Mimo trudnej wody (jak twierdzili niektórzy) i przeciwności losu typu opóźnienia pociągu oraz lampy z nieba- daliście radę jak zaw
Opublikowane grafiki
99 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi