admin Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Cześć,Zmiany, zmiany, zmiany co by lepiej zarządzać informacją o naszej nadchodzącej imprezie w Krakowie. Wątek informacyjny o imprezie: http://jerkbait.pl/topic/76279-street-fishing-extreme-krak%C3%B3w-zapisy/ Tutaj tylko informacja z naszej strony. Tak by wszystko było czytelne i szybko dostępne. Ten wątek będzie uzupełniany o najświeższe informacje. Poniższy wątek to: pytania, odpowiedzi, informacje na temat łowiska, organizowanie przejazdów itd. itd. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Impreza fajna troszkę po czasie dojechałem, no i upał dał się we znaki, w Warszawie oby było chłodniej Wielkie podziękowania dla bywalców i organizatorów Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez biker1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja z kumplami mieliśmy przygodę. ....3 godziny w polu w pociągu naszego przewoźnika. Ale jakoś po ponad 10 godzinach jazdy dotarliśmy ciut spóźnieni ale przyjęci bardzo serdecznie. Kraków według mnie przy Wrocławiu wypada slabo mimo że w tym pierwszy miałem lepszy wynik (5 miejsce). Teraz jeszcze w pociągu ale z uśmiechem .Do zobaczenia w Warszawie. Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez Frogerset 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ufff. Już w domu.Podróż Podolino super, coś jednak w PKP się zmieniło. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ars25 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ja też z Krakowem mam piękne wspomnienia...mimo,że jedna taka nie została matką moich dzieci Podsumowując...jak zwykle wyborny klimat,ludzie,zapach rzeki o poranku...Żałuję tylko,że sił mi brakło aby pomachać muchą...niestety wygrało zmęczenie i piwko z Nowej Huty...pyszne to macie Dzięki Wam i pozdrawiam.Z tym piwkiem to nie powiem, ale mnie trochę zjeżyłeś ....Nie każdy mógł sobie na taki luksus pozwolić Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo, wędkowanie z Wami to wielka frajda ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ufff. Już w domu.Podróż Podolino super, coś jednak w PKP się zmieniło.Pendolino oczywiście. Zmęczenie robiło swoje wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rutraris Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Coś punktacja z Krakowa nie zgadza mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 W sumie szkoda, że nie pojawiają się na JB ani na SFP szczegółowe relacje z poszczególnych zawodów wraz z klasyfikacjami i GP. (albo ja nie umiem znaleźć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rutraris Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Coś punktacja z Krakowa nie zgadza mi się. Sry, cofam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adi11 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Super impreza i super ludzie. Cieszę się, że mogłem wziąć udział w tak pozytywnym wydarzeniu i w dobrym towarzystwie. Pozdrawiam kolegów z którymi biegłem za pięć 12 zrobić zdjęcie że smokiem wawelskim 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Czy będzie podana klasyfikacja uczestników z imprezy w Krakowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Czy będzie podana klasyfikacja uczestników z imprezy w Krakowie ?Była wysłana w 5 minut po zakończeniu zawodów na adresy e-mail uczestników (te podane podczas rejestracji). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waldi p Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Czyli pozostali członkowie forum nie muszą nic wiedzieć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Mogą ... a to różnica kolego. Dowiedzą się wtedy kiedy uznamy to za stosowne np. chwilę odpoczniemy i przygotujemy stosowny materiał. A na ten moment zalecam potrenowanie cnoty zwanej cierpliwością. Z góry dziękuję za odrobinę wyrozumiałości. Jednocześnie zapraszam do Wwy - dostaniesz wyniki w ten sam dzień. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Musze to napisać. Kraków. ...miasto jak każde inne. Ale woda......nigdy w swoim 33 letnim życiu nie widziałem takiego syfu. Wstyd i to delikatnie powiedziane. Wiem ze tam jakaś zapora jest i ze woda stała itp. itd. Ale też wiem od tubylcy ze woda zazwyczaj jeszcze śmierdzi. Jak można do tego stanu doprowadzić królowe rzek. Ryba psuje się od głowy w tym przypadku syf płynie z góry. ....syf przez duże s. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 @Frogerset pełna zgoda choć ryb padło (na głowę) całkiem sporo .... Natomiast jak siedzielismy w Biurze Zawodów to zastanawialiśmy się, w którą stronę ona płynie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 etherni Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Na pocieszenie - byliście w najgorszym miejscu, to raz, a do kolorytu grozy - 20 lat temu bylo dużo gorzej, poa syfem organicznym do Wisły wpadała malowniczna białozielna struga chemii z Solvayu niesiona zupełnie martwą Wilgą. Ludzie rybom zgotowali ten los. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Co do wyników po prostu trochę to dziwne. Wydaje mi się, że publikacja konkretnej, szczegółowej relacji po każdym z wydarzeń pomogłaby całemu cyklowi i to zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vita Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Kochani!Dziękuję wszystkim, którzy fatygowali się na SFP w Krakowie. Mimo trudnej wody (jak twierdzili niektórzy) i przeciwności losu typu opóźnienia pociągu oraz lampy z nieba- daliście radę jak zawsze . Miło było widzieć, jak "walczycie" z uśmiechem na twarzy! Szczególny podziw dla zawodników z Bydgoszczy, których wyprawa do Krakowa okazała się hardcor'em:). Ogromnie cieszy także widok stałych bywalców, którzy są z nami od pierwszych zawodów.Moje podziękowania obejmują również Team: Meme, Marcin, Wepster i Remek- to przyjemność pracować z Wami:). Do zobaczenia w Warszawie!!! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Co do wyników po prostu trochę to dziwne. Wydaje mi się, że publikacja konkretnej, szczegółowej relacji po każdym z wydarzeń pomogłaby całemu cyklowi i to zdecydowanie.Dla kibiców dziwne ... bo chcieliby już, natychmiast, zaraz ... bo przecież to takie proste ... usiąść, machnąć relację, kilka fotek wstawić i link do wyników. Tak niestety nie jest. Kończymy imprezę nie w momencie pożegnania zawodników a zdecydowanie później. Priorytetem dla nas jest poinformowanie uczestników. Na krótką relację przyjdzie czas. Natomiast zgodzę się z Tobą w 100% relacja (może nie do końca szczegółowa) znacznie by pomogła naszemu cyklowi. Wiele osób jeszcze nie wie co to ... bo trudno sobie je wyobrazić. Później przyjeżdżają i ... podoba się, przyjeżdżają na kolejne. Zapraszamy do Wwy. Liczę na to, że będziecie tam z nami i doświadczycie klimatu naszych imprez. Zapraszam serdecznie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w6i6e6 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dokładnie chodziło mi o to, że taki "reporterski cykl" SFP 2016 czyli relacja po każdej imprezie fajnie podgrzewała by atmosferę przed kolejną oczywiście może nie szczegółowa do cna, ale z głównymi wynikami, rybami itp. Moim zdaniem to jedyny minus wizerunku SFP, ale zdaję sobie doskonale sprawę z tego, że sam proces organizacyjny jest tak praco/czasochłonny, że skupiacie się na tym co najważniejsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lepton Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 @Frogerset pełna zgoda choć ryb padło (na głowę) całkiem sporo .... Natomiast jak siedzielismy w Biurze Zawodów to zastanawialiśmy się, w którą stronę ona płynie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Chapeau bas! Złowić cokolwiek w taki dzień i w takim miejscu...to potrafią tylko najlepsi. Dla tych co nie byli, małe wyjaśnienie: Upał, woda (prawie szlam) maksymalnie "zmiksowana"przez nienormalnie wysoką frekwencję wszelkiej maści jednostek pływających (sobota,wakacje). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcinoss Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Goraco...skwar....500km w jedna strone i...dwa kontakty z ryba...okon i leszcz,ktory pozostawil tylko swoj slad na zylce ale i tak bylo warto. Super impreza...propagowanie wedkarstwa,spedzania mile czasu na lonie natury-wielkie brawa!! Niestety ekipa m@m z Poznania nie zawita do Warszawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Goraco...skwar....500km w jedna strone i...dwa kontakty z ryba...okon i leszcz,ktory pozostawil tylko swoj slad na zylce ale i tak bylo warto. Super impreza...propagowanie wedkarstwa,spedzania mile czasu na lonie natury-wielkie brawa!! Niestety ekipa m@m z Poznania nie zawita do Warszawy. Pozdrawiam Oj szkoda, szkoda. W Ww-ie szykuje się nie lada wyzwanie .... W wielkim skrócie:- 4 łowiska - Wisła, Kępa Potocka, Kanał Żerański oraz Moczydło- 5 zadań specjalnych - będą wymagały sporych umiejętności i ... poruszania się po mieście- angażujemy rowery miejskie - nextbike- jak zwykle trzeba mieć telefon z możliwością wysyłania zdjęć- premie specjalne za złowienie określonej ryby w określonym sektorze o określonej godzinie ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Uwaga, uwaga! Będziemy wprowadzać zmiany w klasyfikacji po Krakowie. Uznaliśmy reklamację Staszka Samka. I tutaj wielka niespodzianka bo Staszek zajął przez reklamację ... 3 miejsce Nagrodę w postaci wędki Kongera Staszek już otrzymał natomiast my ogłosimy jak to się stało jeszcze w tym tygodniu. Staszku jeszcze raz serdeczne gratulacje! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Zmiany, zmiany, zmiany co by lepiej zarządzać informacją o naszej nadchodzącej imprezie w Krakowie.
Wątek informacyjny o imprezie: http://jerkbait.pl/topic/76279-street-fishing-extreme-krak%C3%B3w-zapisy/ Tutaj tylko informacja z naszej strony. Tak by wszystko było czytelne i szybko dostępne. Ten wątek będzie uzupełniany o najświeższe informacje.
Poniższy wątek to: pytania, odpowiedzi, informacje na temat łowiska, organizowanie przejazdów itd. itd.
Top użytkownicy dla tego pytania
22
10
7
6
Popularne dni
27 Sie
12
28 Sie
12
10 Sie
9
13 Sie
8
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 22 odpowiedzi
biker1 10 odpowiedzi
Frogerset 7 odpowiedzi
Kamil Z. 6 odpowiedzi
Popularne dni
27 Sie 2016
12 odpowiedzi
28 Sie 2016
12 odpowiedzi
10 Sie 2016
9 odpowiedzi
13 Sie 2016
8 odpowiedzi
Popularne posty
coma
Super impreza, super ludzie! Jeszcze raz wielkie dzięki!
admin
Vita
Kochani! Dziękuję wszystkim, którzy fatygowali się na SFP w Krakowie. Mimo trudnej wody (jak twierdzili niektórzy) i przeciwności losu typu opóźnienia pociągu oraz lampy z nieba- daliście radę jak zaw
Opublikowane grafiki
99 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi