Skocz do zawartości
  • 0

Street Fishing Extreme Kraków - 27 sierpnia !!!

admin

Pytanie

Cześć,

Zmiany, zmiany, zmiany co by lepiej zarządzać informacją o naszej nadchodzącej imprezie w Krakowie.

Wątek informacyjny o imprezie: http://jerkbait.pl/topic/76279-street-fishing-extreme-krak%C3%B3w-zapisy/ Tutaj tylko informacja z naszej strony. Tak by wszystko było czytelne i szybko dostępne. Ten wątek będzie uzupełniany o najświeższe informacje. 

Poniższy wątek to: pytania, odpowiedzi, informacje na temat łowiska, organizowanie przejazdów itd. itd.

• Like 3

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mam pytanie odnośnie punktacji.

Czy punktacja za ryby Bolek, Szczupak i Sandacz nie powinna odzwierciedlać wymiarów ochronnych ryb da wód PZW Kraków?

Rozumiem, że zostały przyjęte wymiary ogólne.

Zapowiada się ciekawa rywalizacja. Oby ryby dopisały.

• 0

Zaczęliśmy .... jest ciepło, Wisła wolno płynie. Taki jest właśnie Kraków. Przed nami, po drugiej stronie rzeki, Wawel. Na bulwarze biegacze, rowerzyści, a z tyłu dawna duma Krakowa - Hotel  Forum. Pierwsze dwa zadania specjalne już wysłane. Walczymy!

a_1.jpg

a_2.jpg

a_3.jpg

a_4.jpg

a_5.jpg

a_6.jpg

a_7.jpg

a_8.jpg

a_9.jpg

• Like 7

• 0

Jak za każdym razem super impreza i zajebiści ludzie miło było do zobaczenia w wwa to już niedlugo...

Jak by tylko zawody trwaly nie 5 a chociaz te 8 godzin a najlepiej to z 10 to by było idealnie bo 5 to mija zbyt szybko w tak dobrym towarzystwie

• Like 6

• 0

, a z tyłu dawna duma Krakowa - Hotel  Forum.

W 1994r mieszkałem przez dwa tygodnie w hotelu Forum i tam poznałem swoją przyszłą  żonę :) . Piękne wspomnienia , dobrych starych czasów. ^_^

Edytowane przez pisarz
  • Like 6

• 0

Ja też z Krakowem mam piękne wspomnienia...mimo,że jedna taka nie została matką moich dzieci :D

Podsumowując...jak zwykle wyborny klimat,ludzie,zapach rzeki o poranku...

Żałuję tylko,że sił mi brakło aby pomachać muchą...niestety wygrało zmęczenie i piwko z Nowej Huty...pyszne to macie ;)

Dzięki Wam i pozdrawiam.

• Like 7