Guzu Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Witam Pytanie do zorientowanych : Czy w ryoga 1016 mozna wymienić szpule na inna, o większej pojemności?Do 2020 widziałem szpulke 2025... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Na 100% nie jestem pewien ale chyba "fabryczna" ma największą pojemność z dostępnych.Coś około 200 metrów plecionki 1,5 powinno się zmieścić.... tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Na 100% nie jestem pewien ale chyba "fabryczna" ma największą pojemność z dostępnych.Coś około 200 metrów plecionki 1,5 powinno się zmieścić.... tomaszek11Tak coś czulemDzięki za infoZatem nadal szukam nowego Multika daiwa 2020Albo daiwa zAlbo ryoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Tak coś czulemDzięki za infoZatem nadal szukam nowego Multika daiwa 2020Albo daiwa zAlbo ryogaJak znajdziesz Z w dobrej cenie w JP to daj proszę znać na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Jak znajdziesz Z w dobrej cenie w JP to daj proszę znać na priv.Tez bym prosil o info . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Rozpracowywałem temat jakiś czas temu i mimo długich poszukiwań nie udało mi się namierzyć nic bardziej pojemnego niż fabryczna szpulka. Ale może coś nowego się pokazało.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Z tymi Z to nie kwestia ceny A dostępności Łatwiej o okrągła ryoge Przynajmniej tam, gdzie ja pytam w jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 No i sie udalo.Z 2020HL zanabyty ???? Dla szukających polecam sledzic yahoo.jp Na sklepy chyba nie ma co liczyć.Bo daiwa.jp nie ma, i co jej zrobisz jak nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi