godski Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Jak w temacie. Generalnie chodzi mi o przesłanie obrazu z kompa podczas oglądanie filmów z portali typu CDA .Przesłanie obrazu z filmu nagranego na twardzielu to żaden problem . DLNA. Teoretycznie mogę korzystać z przeglądarek na PS3 czy TV Sony z androidem ale tam zazwyczaj są problemy z Flashem. Czyli uruchamiam film w przeglądarce na kompie i przesyłam obraz i dźwięk. Jest to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Skoro masz androida to pewnie odpowiedz nie spełni Twoich oczekiwań ale co tam. Ja mam Apple TV i wszystko co odtwarzam na iPhone/iPad mogę poprzez WiFi oglądać na TV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Tu nie chodzi pewnie o androida. Na kompie jest Win7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Nie tylko Apple, smartfony i telewizory LG komunikują się przez NFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Muszę Cię troszkę zmarwić,ale w takiej sytuacji gdy nie chcemy uzywać urządzeń zewnętrznych (smartboxów z wi-fi pod hdmi,większość na androidzie) w gre wchodzi tylko bezprzewodowe HDMI (700-1000zł) lub tylko kabelek HDMI.Ja poszedłem na łatwiznę i podpinam przez HDMI (kabelek) tablet,trochę to upierdliwe ,ale daje radę.Wczesniej prez kilka lat używałem,małego biurowego microPC z Win Vista podpiętego na stałe do TV przez HDMI z bezprzewodową klawiaturą,na wzór Appla...i takie rozwiązanie dawało nawet niezle radę. Edytowane 10 Lipca 2016 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Ja mam win10 i da się to zrobić z tego co pamiętam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyPL Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Tak jak poprzednicy pisali. Najlepiej kupić kabel HDMI i podłączyc kompa pod telewizor. Kosz kabla około 50 zł, tych tańszych nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 @godskiChyba to czego szukasz to WiDi/Miracast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Godski, win7 kabel hdmi i duplikacja ekranu.Ewentualnie: 1. https://botland.com.pl/636-android-box-smart-tv2. https://botland.com.pl/664-moduly-i-zestawy-raspberry-pi-3 Do tego https://botland.com.pl/karty-pamieci-raspberry-pi-32/6583-karta-pamieci-microsd-32gb-klasa-10-system-noobs-dla-raspberry-pi.html Możesz się pobawić.Rozwiązań jest w ciul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Tak będzie najprościej... . https://www.youtube.com/watch?v=-9768N0-Ilg http://allegro.pl/ezcast-hdmi-wifi-miracast-chromecast-airplay-smart-i6210785185.html 1.Podpinasz urządzenie pod hdmi TV.2.Sciągasz odpowiednią aplikacje na laptopa,tableta czy co tam jeszcze masz .3.Znajdujesz urzadzenie na liscie wi-fi w laptopie.4.Parujesz TV z lapkiem i łaczysz sie z domową siecią wi-fi i gotowe.... . Chyba sam zakupię bo wyglada to interesująco i cena niewielka. Edytowane 10 Lipca 2016 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Ciekawe rozwiązanie . Chyba także pójdę w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Na razie kabel pozostaje. Mam w lapku technologię Intel WIDI . Znajduję telewizor ale później każe mi PIN wpisać z ekranu TV a tam pusto.Może jednak przez DLNA się da ? Rozwiązałem problem . Bez dodatkowego sprzętu. Teraz za...tv i CDA na 65 calach bezprzewodowo Edytowane 10 Lipca 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Wszelkie PIN'y, to najczęściej fabryczne 1111 zarówno do fifi, jak i do błękitnych zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi