Skocz do zawartości
  • 0

II Ogólnopolski Zlot jerkbait.pl

admin

Pytanie

Niebawem będziemy obchodzić pierwszą rocznicę uruchomienia strony jerkbait.pl. Postanowiliśmy to uczcić. W związku z tym, z wielką przyjemnością, chciałbym Was zaprosić na II Ogólnopolski Zlot miłośników jerkbait.pl.

Tematem naszego spotkania: odrzański boleń

Zlot odbędzie się w dniach: 29.09 - 1.10.2006 na wodach wodach ODRY na odcinku Świecko - Kostrzyn gospodarowanych przez ZO PZW Gorzów. Jest to teren dawniej rozgrywanych zawodów cyklu GRAND PRIX POLSKI w spinningu. Woda bardzo ciekawa i urozmaicona. Liczne główki, paski, klatki, wyspy i rafki. Zakwaterowanie oraz baza wypadowa mieścić się będzie w Słubicach w ośrodku

wypoczynkowym w centrum miasta http://www.hotel-relax.slubice.net/.

Organizator zapewnia dwa noclegi oraz dwie obiadokolacje (piątek i sobota). Dodatkowo każdy z uczestników otrzyma pamiątkowe upomnki. Koszt imprezy wynosi 150 pln i nie obejmuje ewentualnego pozwolenia na tamtejsze wody, które można opłacić przelewem na konto ZO PZW GORZOW.

Tematem naszego Zlotu będzie BOLEŃ. Nie jest to jednak jedyna ryba drapieżna występująca na tym odcinku. Uczestnicy mają też duże szanse na spotkanie z szczupakiem, sandaczem, kleniem, jaziem, brzaną oraz Królem Nizinnej Rzeki, czyli SUMEM.

Przewidujemy również gościć znanych wędkarzy, których właśnie ulubioną rybą jest boleń. Można będzie na żywo wymienić doświadczenia na temat tej niezwykle sportowej ryby. Już dzisiaj swoją obecność na zlocie potwierdził Marek Szymański.

Do dnia 15.08.2006 zbieramy chętnych. Proszę więc o zapisywanie się na listę (foum lub maile prywatne). Liczba miejsc jest ograniczona i obowiązuje kolejność zgłoszeń. Do dnia 31.08.2006 zbieramy pieniądze co jest jednoznacznym potwierdzeniem rezerwacji. Informacje na temat konta, podajemy po wpisaniu się na listę.

Podczas zlotu stosujemy oczywiście metodę Catch&Release. Wszystkie złowione ryby proszą o darowanie życia.

Nie przypadkowo również umieściliśmy na stroie głównej artykuł Zwiad. Tam też można wirtualnie zapoznać się z urokliwym pięknem miejsca, w którym będzie odbywał się zlot. W tym roku koordynatorem naszego zlotu jest Mifek.

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

AKUALNA LISTA:

LASSOjbait + 1

Sworek

Trout

Witek

Korsarz

Marcinesz

Siudak

Xavi

Komancz

Grisza

Jakubek

Gromit

Signor

Porter

Argrabi

MK

MGOR (auto max 3)- Warszawa

tomi78

Ziuta

Artech

Wujek

Monini

Adasio

patu28 + 1

Kuzyn

Kibic + 1

explorator73

TeeS ?????

Baloo ?????

Rocky ?????

Orion ?????

Tommek?????

-------------

Remek

Friko

Rognis_oko

Mifek (auto max 1)- Szczecin

W sumie 39 sztuk

ifno odnośnie zlotu --> PRV

• 0

AKUALNA LISTA:

LASSOjbait + 1

Sworek

Trout

Witek

Korsarz

Marcinesz

Siudak

Xavi

Komancz

Grisza

Jakubek

Gromit

Signor

Porter

Argrabi

MK

MGOR (auto max 3)- Warszawa

tomi78

Ziuta

Artech

Wujek

Monini

Adasio

patu28 + 1

Kuzyn

Kibic + 1

explorator73

jacak

Tommek

TeeS ?????

Baloo ?????

Rocky ?????

Orion ?????

-------------

Remek

Friko

Rognis_oko

Mifek (auto max 1)- Szczecin

W sumie 40 sztuk

I tak oto lista uczestników osiągnęła pułap max.

Ciesze się z tak licznego zainteresowania naszym zlotem i nie moge sie doczekać spotkania. Obiecuję jeszcze przed zlotem podgrzać atmosfere i zrobić co najmniej jeden rekonesans. Od sierpnia będę podawał numer konta, a z którego poprosze aby każdy skorzystał :D przed końcem sierpnia.

• 0

Witam wszystkich, jestem tu nowy :mellow: , forum przeglądam od pewnego czasu, prosze dopiszcie mnie do listy zlotowiczów, przyjadę z łódka

Cześć @jacak, bardzo serdecznie witam Ciebie na naszym forum. Będzie mi miło spotkać Ciebie na zlocie.

Pozdrawiam

Remek

• 0

W dniu dzisiejszym otrzymałem zestaw pięciu fantastycznych ZAMKERówek. Dobrze, że w swojej kolekcji mam już takie bo ... zamker znowu by musiał pakować kolejną koperte do wioski z tramwajami... <_<

Są pikne i skuteczne bo już wstępnie sprawdzone (choć te dzisiajsze pozostaną dziewicze w oczeiwaniu na swojego nowego właściciela :mellow: )

• 0

W dniu dzisiejszym otrzymałem zestaw pięciu fantastycznych ZAMKERówek. Dobrze, że w swojej kolekcji mam już takie bo ... zamker znowu by musiał pakować kolejną koperte do wioski z tramwajami... <_<

To by sie spakowało :lol: :lol: Oj szkoda wielka że nie będę z Wami na tym zlociku :( , może się uda w przyszłym roku.

• 0

Zamker nie pozostaje Ci nic innego jak filizanka dobrej kawy i chwila wolnego czasu by czytać uważnie kolejne relacje. Najbliższa będzie z rekonesansu, który będzie mial miejsce już w ten weekend, a później to już chyba tylko zlot. No może gdzieś po drodze jakiś jednodniowy wypad na teren wiadomy :D , ale to nic pewnego

aha husteczki higieniczne do wycierania lez tez mozesz przygotować

• 0

że będzie tak zaje..fajnie, że Ci co nie będą na zlocie będa mogli tylko żałować :mellow: <_< i powzdychać do relacji :mellow:

Co tam relacja?? Tam trzeba być !! A ja nie mogę :( :( I z żalu mi .... ściska :angry: :angry:

ps. Jest plan aby na jesieni podskoczyć w wiadome miejsce. :mellow: <_< :mellow: <_<

• 0

A ja planuje z moim dobrym znajomym XXXXXX pojachać w miesiącu YYYYYYYYY do ZZZZZZZZZZZZ by połowić piękne AAAAAAAAAA na wodzie BBBBBBBBB na niezwykle skuteczną CCCCCCCCCC <_< <_<

Połamania kija :D

PS Ależ mnie korciło, by napisać, że będę łowił na własne woblery (hihi) <_<