zayl990 Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Witam.Potrzebuje pomocy, mam na oku jedno shimano curado 101d lub kupic na ebay curado 51e. Dysponuje kijem dragon silver edition 3-14g 2.10m chce go przeznaczyc do lowienia kleni, jazi i okoni na wobki od 3,5g albo od dlugosci 4cm. oczywiscie jigi z gumami i wiroweczki od rozmiaru 2. potrzebuje konkretow na temat obydwoch. od ilu rzucaja itd.z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Myślę, że oba multiki tak samo zdadzą egzamin, a raczej pomyśl nad innym kijem, bo nie wiem czy ten będzie chętnie ładował małe wobki. Chyba, że w przyszłości planujesz zakup lekkiej szpulki to 51E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Co do kija, to dopiero co kupiony, sa plany nad jego tuningiem.No czyli na razie wygrywa 51e. Czekam na wiecej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Przycisk zwalniania szpulki w Curado 50E jest lepiej wykonany z uwagi na boczne podparcie. W 101D czasem miał tendencję do utraty sztywności- u mnie objawiało się to obluzowaniem, potem zginaniem w czasie nacisku a w rezultacie żłobieniem przez przycisk obudowy multika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 ale ten watek nie jest na temat dragona, tylko na temat shimaniakow. ktory jest lepszy do tego do czego podalem . Wiec prosze o opinie na temat multikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi