Alexspin Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ależ Panowie, on ma ponad metr, bo dolna szczęka wyraźnie wystaje poza miarkę, tak ze 3cm! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Piękna ryba ! Gratulacje !Mojemu też brakowało parę milimetrów do metra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Temu chyba nie brakuje - pysk wystaje poza miarkę 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) To żeś chłopie pozamiatał w temacie Raz w życiu widziałem nad Wisłą zdechłego bolka 107cm, piękne monstrum także są. Gratulacje! Edytowane 11 Lipca 2016 przez Tomek1988 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Stówkę to on ma lekko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Dzisiaj złowiłem metrowego bolenia i nic już nie będzie takie same (w moim wędkarstwie).... DSCN2370.JPG Graty z wyspy gdzie boleni nie ma Piękne ryby łowisz i robisz to z prawdziwą pasją . Skromny prezencik wyślę z tej okazji , skoro metr przekroczony to się przyda zapewne Za mała Twoja miara na takie kabany priv 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Gratulacje dla Łowcy i Twórcy Przynęty! Świetny z Was duet. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Pozamiatane w sezonie 2016 Gratulacje Krystian! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Pozamiata to tutaj za chwilę czujny 24h/dobę @bartsiedlce za 3 strony gratulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Grubo jak nie wiem, temat do zamknięcia. Gratulacje.Marzenie spełnione... i co tu dalej robić ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Moje gratulacje! Życzę większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Pozamiata to tutaj za chwilę czujny 24h/dobę @bartsiedlce za 3 strony gratulacji A właśnie, że nie Krystian, serdecznie gratuluję, wysoko zawiesiłeś poprzeczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Krystian wielki szacun.Ryba wypracowana i w Twoim przypadku konsekwencja jak i cierpliwość przyniosła taki a nie inny wynik. Teraz aż mi głupio z Tob wędkować nie jestem godzien. Temat wydzieliłem. Można gratulować do woli Sebo 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minibam Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 No bracie zapisałeś się na kartach historii.Najbardziej nadużywane słowo w sporcie; NIEWIARYGODNE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Ciekawi mnie waga ryby w tej dlugosci ,jesli mi zdrowie pozwoli po powrocie do kraju z pewnoscia odswierzymy watek w temacie bolenie 100 + ) , serdeczne gratulacje. Edytowane 15 Lipca 2016 przez bartsiedlce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrys Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Gratulacje piękna ogromna ryba. Wędkarz ,się śmieje ,ryba się śmieje a nie którym szczena opada . Za taką rybą to,się trzeba nachodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Gratulacje dla łowcy, piękny boleń. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Szczere gratulacje Krystian. Co to jest ten Panic od Adama? Nadaje się na zaporówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Takie wydarzenie to i trza słać gratulacje . Piękny byk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Cieszę się bardzo i niezmiernie że to właśnie Ty Krystian złowiłeś taki piękny okaz...Wiem ile Ciebie kosztowało wypracowanie sobie metody , miejscówki aby osiągnąć tak cudowny wynik ... Chylę nisko czoło , szczerze gratulując !!! BRAWO !!! Ps. Zdaje się że to nie będzie ostatnie Twoje słowo w wątku boleniowym Edytowane 11 Lipca 2016 przez Karol Krause Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Ciekawe co się wypowiedzą spece od boleni z tego forum którzy twierdzą, że na taka przynętę nie da się złowić takich okazów Szczerze gratuluje rekordu i życzę jeszcze większego . Edytowane 11 Lipca 2016 przez Paweł R. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Bank został rozbity! !!!!!Szczere gratulacje dla łowcy oraz twórcy tej niesamowitej przynęty! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Pozamiatane to jest na dobrych kilka lat. Jak sie widzi cos takiego to z jednej strony chce sie lowic dalej bo wszystko jest mozliwe, z drugiej ciezko znalezc motywacje bo poprzeczka poszla mega wysoko. Dla mnie to najwieksze wydazenie na tym forum od kiedy sie tu znalazlem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Gratulacje,piękna ryba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Gratulacje, po wnikliwej diagnozie oceniam na 101cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi