Skocz do zawartości

Nasz forumowicz Krystian z przepięknym Boleniem....gratulacje

guciolucky

Rekomendowane odpowiedzi

Piękna ryba,- piękne ukoronowanie Twojej "boleniozy".

Szczere gratulacje za wytrwałość w lataniu za bolkami i trafienie tego dnia  w którym kunszt przecina się ze szczęśliwym trafem  :)

Nie każdemu nawet dobremu i zakręconemu miłośnikowi boleni się to trafia, ale za to trzeba odpierdzieć ileś tam 60-70-80 żeby nie dostać małpiego rozumu przy takim okazie i to na dodatek letnim  ;)

Brawo!!!!!

Witam.

Gapię się w ten monitor już od trzech chyba godzin i cóż napisać kiedy w głowie myśli się kłębią?

Chciałoby się wszystkim na raz i każdemu z osobna podziękować za każde miłe słowo skierowane w moim kierunku,każdy telefon,sms czy wiadomość na CZ.

Chciałoby się,jednak jest to w tej chwili nie wykonalne więc przyjmijcie proszę ogólne i szczere DZIĘKUJĘ...

Ps.Dajcie mi proszę "chwilkę" na pozbieranie wszystkich fragmentów dnia wczorajszego do "kupy",a skrobnę coś więcej nt połowu.

Ps.O wszystkich dzięki,którym jestem dzisiaj w tym miejscu nie zapomniałem i nie zapomnę,to tak naprawdę Wasz sukces,ja swoją najcenniejszą nagrodę odebrałem wczoraj nad wodą,napawam się Nią....

Pozdrawiam serdecznie.

• Like 32

Krystian szczere gratulacje. Czekałem na ten moment od wielu lat i doczekałem się. I pomyśleć, że w Oderce pływają takie i pewnie jeszcze większe. Życzę szybkiego pobicia rekordu. A co do rekordu świata to znalazłem coś takiego:

http://wrec.igfa.org/WRecordsList.aspx?lc=AllTackle&cn=Asp

Toż to tam zgłoszony bolek to jest cienki bolek  :) .

Krystian szczere gratulacje. Czekałem na ten moment od wielu lat i doczekałem się. I pomyśleć, że w Oderce pływają takie i pewnie jeszcze większe. Życzę szybkiego pobicia rekordu. A co do rekordu świata to znalazłem coś takiego:

.na forum bywaly większe... ;)

.na forum bywaly większe... ;)

Może i bywały ale ten jest nasz , z naszej Oderki :D  . Graty Mistrzu , oj chyba nie jeden Krystiano płakał wczoraj ze szczęścia  ^_^ .

Krystian zasłużyłeś na to aby zapisać się w historii sportu wędkarskiego ZGŁOŚ GO . Niewielu znam tak etycznych i oddanych pasji spinningistów . A wielu znam :lol: .

Jeśli ktoś jest godzien żeby nazywać się łowcą największego udokumentowanego okazu , to właśnie jesteś nim TY i jak najbardziej powinieneś się tym chełpić .

Zasłużyłeś na 100% .

• Like 1

Krystian gratki oczywiście-piękna ryba.

Nie chciał bym zaśmiecać wątku, ani się przechwalać i podkreślam że nie o mnie chodzi,ale w zeszłym roku znajomy na NARWI złowił 108cm, niestety nie ma fotek,a bolek po zmierzeniu wrócił do wody,- mój serdeczny kolega był świadkiem połowu.

Więc piękna sztuka nadal jest do złowienia...

Krystianie jeszcze raz gratuluję,przede wszystkim wytrwałości w łowieniu boleni,a rybka PRZEPIĘKNA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...