platynowłosy Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Witam Panowie Popatrzcie, Paul Adams mnie do grobu wpędzi... PozdrawiamAlek ps: Na Syrsan któryś z naszych Kolegów (wybacz nie pamiętam) zrobił set podobnych, a i łownych "parówek". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Parówka zaiste fajna , ale mnie najbardziej zaciekawiły szczypce do profilowania drutu. Przydałby mi sie takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Są takie szczypce, wklęsło-wypukłe na portalu Alledrogo :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Dlatego musimy się dalej doceniać twórców przynęt .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 A mnie zaskoczyło, że gość wszystko ręcznie robił, bez użycia prądu (oprócz aerografu). Myślę, że przy tokarce i szlifierce zrobienie takiego woba zajęłoby 1/3 tego czasu co on poświęcił na struganie okrągłości nożykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Parówka zaiste fajna , ale mnie najbardziej zaciekawiły szczypce do profilowania drutu. Przydałby mi sie takie.Szukaj pod hasłem szyncęgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi