piatras Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Wakacje, to po co wiele pisacz, zapraszam popatrzecz czego nakręczilem (Jest opcja zamowienia...PM)https://www.facebook.com/hashtag/shimano?source=feed_text&story_id=537270553111309&pnref=story Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Wrzuć tutaj fotki. Chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Bardzo ładnie, przewidujesz jakieś wakacyjne ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 No to ceny zawsze "wakacyjne" Przypomne dla was jeden plus - drzewo nigdy niebędzie przylepacz do palcow, nawet w mrozie i jeden minus to na fotcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Na casta nie łowię, ale z malutkim okrąglaczkiem to już byłoby dzieło sztuki. Takie Abu 1610 (poprawciw jak coś popie..) , srebro i ciemne drewno. Do galerii sztuki użytkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Z ciekawości, te knoby sa lozyskowane? Z chęcią zamówilbym taki jeden jasny komplecik dla mojego C3 4601UC Edytowane 13 Lipca 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) oczywiście ložyskowane, ale do ABU dotychczas nie robilem... Do kolegi etherni : okrogliakow i tak pelna China mojim zadaniem bylo ergonomia Przyklad glębokiego profilu Edytowane 13 Lipca 2016 przez piatras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Znaczy się te knoby są lżejsze od standardowych , czy ja źle widzę ?Podaj ceny na priv bo zainteresowały mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Zwłaszcza te od Scorpiona - super są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Z ciemnego drewna robisz? Chętnie bym przygarnął komplet do Citiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 I jeszcze jedno pytanie, nie wiem czy to jedynie złudzenie na foto ale knoby wyglądają jakby każdy miał inny kształt? Czy sa "powtarzalne", czy każdy faktycznie jest ciut inny wyprofilowaniem i kształtem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Tak jest, každa para rožniszie od innych, ale to kwestia artystyczna jest možliwoszc wizualnie powtarzac, ale po co ? Glownie ze para maximalnie pasowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Czy takie knobiki można przystosować do zwykłego korbiacza - tp 2500 mgs dh? Edytowane 13 Lipca 2016 przez JuniorFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Jak z tą wagą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Poproszę o podanie ceny na priv za dwa komplety i koszt wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jak z tą wagą ?drewniane na polowe i więcej lzejsze od septonu, zaleži od gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jak miał byś chęć pobawienia się z klasycznym T do TP4000 Shinaniaka mogę stanąć wśród zamawiających.Mam zdezelowany uchwyt w jednym z nich może bym wymienił na retro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Czy takie knobiki można przystosować do zwykłego korbiacza - tp 2500 mgs dh?Niewiem, z korbą mam tylko zauber trzeba szukac u kolegow aby pomierzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 podaj cene chetnie do mojego Tournamenta bym taki gadzecik zamontował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Okuma Helios Air matt black haute couture Teraz juž 11bbearings... Edytowane 4 Października 2016 przez piatras 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Zmienilem svoje knoby, skritykowane prez syna ...pod korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jak miał byś chęć pobawienia się z klasycznym T do TP4000 Shinaniaka mogę stanąć wśród zamawiających.Mam zdezelowany uchwyt w jednym z nich może bym wymienił na retro . To jest już nas dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witam, Pytanko, chce sobie przerobić knoby w kręciołach na takie z pianki EVA jak na foto. Gdzię taką piankę kupie ? Bo całą reszte zrobię sam - potrzebuję tylko twardą pianke -ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 pianka crb 80 w BRC rods jest twarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi