zayl990 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam.Mam kaprys kupic kijek z pazurem od 30 do 100g. Ale najwazniejsze by mial 2.10m dlugosci!!! Glownie pod jerki, pod gumy na ciezszych glowkach stosowany bedzie. Prosze o jakies propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Nie biore na razie pod uwage zbrojenia samemu ani z pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam jak wystarczy do 70 gram to proszę http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=18102&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 jeszcze cos o cenie poproszę i będzie trochę łatwiej ewentualnym podpowiadającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 fakt ;p zapomnialem o cenie, pozno bylo. myslie ze moge sobie pozwolic na kijek do 300zl. nie kupie zadnego seryjnego za 700-800. Ciut zA ta granica 300 tez styknie,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 co do TD, ok fajny tylko mi chodzi o dlugosc, zeby byla 2.10m, nie ponizej 2m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 co do TD, ok fajny tylko mi chodzi o dlugosc, zeby byla 2.10m, nie ponizej 2m... a dlaczego ma byc wlasnie tak? - nie zebtm twierdzil ze tak jest zle czy dobrze - ciekaw jestem po prostu uwarunkowanie i Twoich argumentow ktore przemawiaja wlasnie za taka dlugoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 bo chce miec wszystkie kije w cascie 2.10m. zeby sie przyzwyczaic do jednej dlogosci. i tyle taki kaprys ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 bo chce miec wszystkie kije w cascie 2.10m. zeby sie przyzwyczaic do jednej dlogosci. i tyle taki kaprys ;p no teraz to mnie zabiles ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 co za roznica? czy jest 2m czy 2.1m?To beda jakies propozycja od znawcow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 bo chce miec wszystkie kije w cascie 2.10m. zeby sie przyzwyczaic do jednej dlogosci. i tyle taki kaprys ;p To musisz jeszcze podać wymiary rękojeści dla potencjalnych kandydatów, bo długości robocze wędek 2,10 potrafią się różnić. Cały plan może spalić na panewce przez głupie 5 cm na grubszym końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 bo chce miec wszystkie kije w cascie 2.10m. zeby sie przyzwyczaic do jednej dlogosci. i tyle taki kaprys ;p No to się kolega coś do tematu od d..y strony zabiera. No ale cóż - taki kaprys. Chciałem coś doradzić w 7 stopach , ale to 2.13 , więc odpada... PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Do 100g mam Rozmeijera Power Jerk, ale to skubaniec 1,9m i nie chce mieć ani cm więcej- choć wg mnie to zaleta...... Patyk jak na cenę- zdecydowanie godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Panowie, chce miec ciezszy kijek pod casta dluzszy niz 2m. chcialbym 2.1m ale jak bedzie 2.13m to tez git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Wiec nikt mi nie pomoze z wyborem? Widze ze Panowie zamiast pomoc, czepiaja sie jakis szczegolow...Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Kup sobie kijek Robinson xenon jerk 210/30-90gr ;albo jaxon ma dobre propozycje i parametry kija powinny ci odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 O! dziekuje i czekam na wiecej opcji.A tak apropo, 2.13m tez mi odpowiada @BACIAR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi